Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 9 Απριλίου 2020

Οτι μαλακίες θέλεις θα ακούσεις.


 «Σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη υπάρχει ήδη σχέδιο στην ΕΛ.ΑΣ. με περιπολίες και σε κωμοπόλεις για να αποφευχθούν γλέντια γύρω από τον οβελία. Ειδικό ενδιαφέρον υπάρχει για τους ελέγχους σε πιλοτές κατοικιών ή πολυκατοικιών όπου μπορεί να υπάρχουν μικρές πασχαλινές συνάξεις των κατοίκων τους. Οι χώροι αυτοί θεωρούνται ιδιωτικοί κι οι αστυνομικοί θα προχωρούν σε συστάσεις για τη «διάλυση» των συγκεντρώσεων.
Εάν δεν υπάρξει υπακοή των πολιτών μπορεί να υπάρξει κλήση εισαγγελέα, επιβολή προστίμων σε όλους τους παρευρισκομένους ενώ μπορεί να κινηθούν αυτόφωρες διαδικασίες».


Σε «ιδιωτικό» χώρο δεν μπορούν να κάνουν τίποτα εάν είναι συγκέντρωση κάτω των δέκα ατόμων. Ειδικά σε πιλοτές και ταράτσες πολυκατοικιών.Όλα εντάσσονται στην κατατρομοκράτηση του κοσμάκη παραβιάζοντας τα δικαιώματα μας. 
Στην ταράτσα ΜΟΥ την πυλωτή ΜΟΥ και την αυλή ΜΟΥ δεν επιτρέπω σε κανένα εάν δεν θέλω να μπει ,διότι παραβιάζει θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα που υπερισχύουν όλων των ψευτο-αποφάσεων.

 

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θα το πάνε μέχρι τέλους, τι σημαίνει; Ο Πινοσέτ στη Χιλή για παράδειγμα φυλάκιζε κόσμο που αντιδρούσε και τους βασάνιζε μέχρι να αποδεχτούν όσα ήθελε το καθεστώς αλλά και για να τρομοκρατιθούν όσοι άλλοι αντιδρούσαν ή σκόπευαν να αντιδράσουν. Αυτό που είπα τώρα είναι περιοριστικό μέτρο της αντίδρασης. Αλλά ποιος μπορεί να περιορίζει τον κόσμο και της αντιδράσης του για πάντα; Κανείς, υποθέτω; Το τέλος ποιο μπορεί να είναι; Να είμαστε όλοι "χαραγμένοι"-Τσιπαρισμένοι με κάποιο τρόπο; Αν αυτό θα είναι το τέλος, τότε θα ζήσουμε ολοκληρωτική χούντα. Ποιο λοιπόν ορίζουν οι εξουσιαστές ως τέλος;Δεν μιλάω μόνο για την δική μας χώρα, μιας κι αυτά που γίνονται εδώ συμβαίνουν και άλλου στο πλανήτη, σε μερικές χώρες κι ακόμα χειρότερα. Σε μια χώρα της Ασίας άκουσα ότι ο πρωθυπουργός έδωσε εντολή να πυροβολούν όσους "σπάνε την καραντίνα", αν αυτό δεν λέγεται απόλυτη ανελευθερία, τότε πως λέγεται;

Ανώνυμος είπε...

Να κανω μια προβλεψη; Εχει σχεση με το νομο πιθανοτητων.
Αν ξεχυθουν οι μπατσοι, οπως λενε, να ξεψαχνισουν καθε γειτονια και σπιτικο οπου θα ψηνουν το αρνι οι γηγεννεις.

Κρασι, κλεισουρα αποκλεισμος απογνωση, αβεβαιο μελλον οσον αφορα τα επαγγελματικα, φοροι και υποχρεωσεις που τρεχουν σε ΔΕΗ ΕΥΔΑΠ τηλεφωνα, ΑΦΡΑΓΚΙΑ, τα Πακιστανια να κυκλοφορουν ελευθερα....... οι καραμπινες δεν θελουν και πολυ να ξερασουν καυτο μολυβι.

ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΕΙ Ο ΜΠΑΤΣΟΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΓΙΟΡΤΙΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΑΟΥ ΜΠΟΥ! Θα εχουμε ιστοριες.

Για να παρευρεθει ο αλλος "ΣΚΑΣΤΟΣ"με τους δικους του τετοιες μερες δεν λογαριαζει και πολλα και ποσο μαλλον να εχει πιει και τα κρασια του!

Θα παρουν τους μπατσους με νεκροσεντονα!
Εδω θα ειμαστε και μακαρι να βγω ψευτης.

Ανώνυμος είπε...

Η CABAL την πούτσησε καί εκδικείται έτσι την ανθρωπότητα . Ο κορωνοιός είναι εφεύρημα τής χαζαρομαφίας καί τής mossad .

Ανώνυμος είπε...

Μ.Βορίδης: «Έρχεται πρωτόκολλο πιστοποίησης εταιριών ότι τα τρόφιμα είναι ελεύθερα από κορωνοϊό»

Και καπως ετσι οσοι φυτευουν τα δικα τους μποστανια για να ειναι αυταρκεις θα διωκονται ως επικινδυνοι για τη δημοσια υγεια.

ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΕΙΕΣ ΜΑΣ!
ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΝΑ ΨΗΦΗΣΕΤΕ ΤΟ ΚΑΘΕ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΓΑΜΟΥΝ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΖΕΤΕ, ΔΕΞΙΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΕΔΕΣ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΩΟΥΣ! ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΠΟ ΤΟ 1974 ΤΗ ΦΕΡΝΟΥΝ Ε ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΤΗ ΦΕΡΟΥΝ. ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 35.000 ΧΡΟΝΙΑ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...