Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 27 Απριλίου 2020

"ξέρεις ποιός είμαι εγώ ρε"




Εδώ βλέπετε ποιο είναι το Ελληνικό κράτος σε όλο του το μεγαλείο. Σε οποιαδήποτε άλλη χώρα και να ήταν με αυτό το νταηλίκι θα τον είχαν μαζέψει με τις κλωτσιές και αυτόφωρο.
Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν έξω από καφετέρια στη Ρόδο η οποία ήταν ανοικτή και δεχόταν πελάτες παρά την ρητή απαγόρευση που έχει επιβληθεί λόγω του κορωνοϊού. Όλα ξεκίνησαν όταν κατά τις πρώτες ημέρες εφαρμογής των περιοριστικών μέτρων, άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. έφθασαν έξω από εν λόγω κατάστημα και… υπενθύμισαν στους αρμοδίους ότι απαγoρεύεται να κάθονται πελάτες στα τραπέζια λόγω της καραντίνας.
Τότε ένας… ιδιαίτερα εύσωμος κύριος, ο οποίος δεν έχει ακόμη διευκρινιστεί αν είναι ο ιδιοκτήτης ή αν έχει κάποια άλλη σχέση με την επιχείρηση, άρχισε να φωνάζει και να απειλεί τους αστυνομικούς χρησιμοποιώντας μάλιστα και γνωστά κοσμητικά επίθετα.
Όπως φαίνεται πάει καροτσάκι τους αστυνομικούς της ΔΙΑΣ απειλώντας τους ότι θα τους πλακώσει στις μπουνιές!Φοβισμένοι οι αστυνομικοί...έχασαν τα αυγά και τα πασχάλια και δεν τολμούσαν να τον συλλάβουν.
Χρήστης του διαδικτύου απαθανάτισε τις απίστευτες στιγμές και ανάρτησε το video στο youtube. Σύμφωνα με την περιγραφή του βίντεο πρόκειται για τον bodybuilder Γιάννη Μάγκο.
Για όσους δεν θυμούνται είναι ο ίδιος "κύριος" που είχε ξαπλώσει με σφαλιάρα τον κριτή σε αγώνες Body Building επειδή θεώρησε ότι αδικήθηκε.

Πάντως στην Χίο κατάφεραν να κάνουν καλά την γυναίκα που ήθελε να μπει στην Εκκλησία..


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...