Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 25 Απριλίου 2020

Τα ανοίγουμε και σας περιμένουμε.


Η κυβέρνηση έχει στα χέρια της το σχέδιο των επιστημόνων που αποκάλυψε η HuffPost Greece και το χρονοδιάγραμμα θα αποσαφηνιστεί μέσα στο Σαββατοκύριακο.
Το χρονοδιάγραμμα θα φτάσει μέχρι τα τέλη Ιουνίου, ωστόσο όλα θα κριθούν στις συσκέψεις του Μαξίμου και θα ανακοινωθούν τη Δευτέρα από τον πρωθυπουργό.
Το σίγουρο είναι πως στις 27 Απριλίου θα ανοίξουν υποθηκοφυλακεία, ειρηνοδικεία και πρωτοδικεία.
Το επόμενο βήμα στις 4 Μαΐου φαίνεται πως θα είναι η απελευθέρωση των μετακινήσεων αλλά θα απαγορεύονται συναθροίσεις άνω των δέκα ατόμων.
Την ίδια ημερομηνία (4 Μαΐου) θα έχουμε άνοιγμα επιχειρήσεων, εκτός των πολυκαταστημάτων, κάτω από αυστηρούς κανόνες. Αναμένεται δε να προσδιοριστεί το μέγεθος με βάση τα τετραγωνικά μέτρα. Ακόμη ανοίγουν υπηρεσίες προσωπικής υγιεινής και κομμωτήρια και η εξυπηρέτηση θα γίνεται μόνο με ραντεβού.
Όσον αφορά στα σχολεία αναμένεται να ανοίξουν για τους μαθητές της Γ’ Λυκείου στις 11 Μαΐου και σταδιακά τα υπόλοιπα.
Στις 15 Ιουνίου προτείνεται άνοιγμα υπολοίπων δημοσίων υπηρεσιών, αλλά και  παιδότοπων, πάρκων αναψυχής, θεματικών πάρκων. Επίσης αναμένεται τότε να ανοίξουν και οι υπόλοιπες αθλητικές εγκαταστάσεις, χώροι εκδηλώσεων και χώροι φεστιβάλ.
Για την ίδια ημερομηνία (15 Ιουνίου) η εισήγηση είναι να ανοίξουν καταλύματα διακοπών μικρού μεγέθους, ενοικιαζόμενα δωμάτια και χώροι κατασκήνωσης.
Το ίδιο διάστημα θα ανοίξουν οι επιχειρήσεις εστίασης με τα τραπεζοκαθίσματα να απέχουν μεταξύ τους ενάμισι μέτρο.
Στις 15 Ιουνίου αναμένεται η επιστροφή στα σχολεία των μαθητών του δημοτικού με επέκταση της σχολικής χρονιάς κατά τρεις εβδομάδες. Τότε αναμένεται και η επιστροφή των φοιτητών στα πανεπιστήμια.
Στις 29 Ιουνίου ανοίγουν οι επιχειρήσεις διασκέδασης και ψυχαγωγίας όπως μπαρ, κινηματογράφοι, νυχτερινά κέντρα με ειδικούς κανόνες και μέγιστο αριθμό επισκεπτών ανά τετραγωνικό μέτρο.
Το ίδιο διάστημα  σχεδιάζεται να ξεκινήσει και η λειτουργία των ξενοδοχείων με όριο πληρότητας.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΖΟΥΜΕ ΜΕΡΕΣ ΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ΤΗΣ CABAL .
ΑΝΑΣΤΕΛΕΤΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ Η ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΤΑΛΜΟΥΔΙΣΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ Μ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟ ΜΕΣΣΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...