Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2022

Από τα πιστοποιητικά εθνικοφροσύνης στα... εμβολιοφροσύνης και τώρα στα ...Δυτικοφροσύνης.

Μπλόκο στους λογαριασμούς των Russia Today και Sputnik σε όλη την Ευρώπη

Η Ρωσία προειδοποίησε τη Δύση κατά της περαιτέρω κλιμάκωσης της έντασης στην Ουκρανία μετέδωσε το πρακτορείο Interfax επικαλούμενο τον Ρώσο υφυπουργό Εξωτερικών Σεργκέι Ριαμπκόφ. Ο ίδιος εκτίμησε ότι οι στόχοι της ρωσικής στρατιωτικής επιχείρησης στην Ουκρανία θα επιτευχθούν πλήρως.

Ρωσικό χτύπημα σε κέντρο ραδιοφωνίας και τηλεόρασης στο Κίεβο - Αδιάκοπο σφυροκόπημα σε Χάρκοβο, Μαριούπολη - Καταλήφθηκε η Χερσώνα.

 

Ο ρώσικος στόλος προς απόβαση στην Οδησσό! Μαριούπολη, ανταλλαγές χτυπημάτων πυροβολικού οι αστικές μάχες δεν έχουν αρχίσει. Χάρκοβο, ο ρώσικος στρατός προελαύνει από Β προς κέντρο πόλης. Κίεβο, συνεχίζεται μεθοδικά η περικύκλωση!

 

Ισοπέδωση του Κιέβου: Ανηλεείς βομβαρδισμοί της πρωτεύουσας της Ουκρανίας! (βίντεο)

 

Μακελειό στην Μαριούπολη: Τους “ISIS Hunters” έστειλε η Μόσχα εναντίον “Αζόφ” και “Δεξιού Τομέα” – Στον Δνείπερο έφτασαν οι ρωσικές δυνάμεις

 

Σφοδρές οδομαχίες στη Μαριούπολη. Επίθεση από Β και ΒΔ. Άρχισε η απελευθέρωση της Μαριούπολης!Αιματηρή προβοκάτσια ετοιμάζουν οι ναζιστές του Αζόφ. Βάζουν αμάχους σε κτίρια και θα τ΄ανατινάξουν όταν μπει ο ρώσικος στρατός! ΒΙΝΤΕΟ

 

Οι Τσετσένοι που ΔΗΘΕΝ καθάρισαν οι Ουκρανοί βρίσκονται ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΚΙΕΒΟ!


Απόβαση και αεραπόβαση στην Οδησσό τις επόμενες ώρες - «Σφύρα και άκμονας»

 

Προς γενίκευση του πολέμου: ΟΒ.Πούτιν θα κηρύξει στρατιωτικό Νόμο στην Ρωσία - Έρχεται εμπλοκή με ΝΑΤΟ


Η Γερμανία εφοδιάζει τον ουκρανικό στρατό με 2.700 αντιαεροπορικούς πυραύλους

Οι Γερμανοί κλιμακώνουν  την επιθετική ρητορική και την συνεχή αποστολή όπλων . Αυτή η πρακτική θα ενταθεί περισσότερο. Πλην όμως οι γερμανία δεν είναι κυρίαρχο κράτος μετά τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο, αλλά συνιστά κατασκεύασμα “konstrukt“ διοικητικής περιοχής με βάση τις συμφωνίες των συμμάχων. Επί πλέον με την Γερμανία δεν έχει συναφθεί συνθήκη ειρήνευσης, αλλά υπάρχει μόνον συμφωνία κατάπαυσις τού πυρός. Άρα η Ρωσία βρίσκεται εκ των πραγμάτων σε εμπόλεμη κατάσταση με την Γερμανία. Εάν η Γερμανία παραβιάσει καθ' οιονδήποτε τρόπο την συμφωνία κατάπαυσης τού πυρός, η Ρωσία δικαιούται να κάνει χρήση στρατιωτικών μέσων, καταλαμβάνοντας σε ελάχιστο χρόνο το διοικητικό “κατασκεύασμα”, καταργώντας την υπάρχουσα κυβέρνηση καλπονοθείας και στέλνοντας την dominion και την singular logic στα αζήτητα.

Πως η Γερμανία προσεγγίζει τη σύγκρουση


Πως το Άρθρο 5 του ΝΑΤΟ μπορεί να κλιμακώσει τη σύγκρουση Ρωσίας-Ουκρανίας σε έναν ευρύτερο πόλεμο

 

Μάζης: Η προπαγάνδα, ο "εφιάλτης" της Γερμανίας που ξυπνά και γιατί ο Ερντογάν βγαίνει κερδισμένος

 

Τεράστιο δώρο της Τουρκίας στην Ρωσία το κλείσιμο των Στενών

 

Παίζει στον κομπολόι της την Δύση η Τουρκία με την Συνθήκη του Μοντρέ ενώ ικανοποιεί τα χατίρια των Ρώσων

 Αλλο ένα ζήτημα, που εκτιμήθηκε λάθος, από τούς κάθε είδους επαγγελματίες και μη αναλυτές στην Ελλάδα είναι το κλείσιμο των στενών τού Βοσπόρου για την διέλευση πολεμικών πλοίων από τον Ερντογάν. Όλοι οι αναλυτές θεώρησαν αυτήν την κίνηση μοιραίο λάθος, που θα επέσυρε το μένος τής Ρωσίας εις βάρος του. Όμως αυτός που διέταξε τον σουλτάνο να κλείσει τα στενά, ήταν η Διοίκηση Πούτιν, διότι μόνον αυτή αντλεί οφέλη από αυτήν την ενέργεια. Των κλείσιμο των στενών απαγορεύει εκ των πραγμάτων την είσοδοι των πολεμικών πλοίων τού νατο στην Μαύρη Θάλασσα, στην φάση που ο Ρωσικός Στρατός αναπτύσσει στρατιωτικές ενέργειες στα παράλια . Αντιθέτως τα ρωσικά πολεμικά μπορούν να μπαινοβγαίνουν ανά πάσα στιγμή όπως επιθυμούν. Η συνθήκη τού Μοντραί, την οποία επικαλέστηκε ο Ερντογάν, παρέχει το δικαίωμα στη Τουρκία κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες, να απαγορεύει την διέλευση πολεμικών πλοίων από τα στενά. Με μια εξαίρεση. Την επιστροφή πολεμικών πλοίων στην βάση τους. Η Ρωσία όμως διαθέτει βάσεις στην Μεσόγειο. Οπότε ανά πάσα στιγμή μπορεί να επικαλεστεί την επιστροφή ενός πολεμικού πλοίου στην βάση του. Επί πλέον, οι τρέχουσες εξελίξεις δεν καθιστούν διόλου απαραίτητη την διέλευση των πολεμικών της, αφού αυτά κατοικοεδρεύουν στην περιοχή που αυτή διεξάγει στρατιωτικές ενέργειες. Τουναντίον, εάν θελήσουν οι δυτικοί να αντιμετωπίσουν τις ρωσικές ενέργειες σε ναυτικό επίπεδο, είναι υποχρεωμένοι να διέλθουν των στενών. Οι ΗΠΑ δεν θα έχουν την αφέλεια να στείλουν εκεί κάποιο αεροπλανοφόρο υψηλού κόστους, για να μετατραπεί σε μπάζα. Από τακτική σκοπιά πιο σύμφορη επιχειρησιακά είναι η αποστολή κάποιου ελικοπτεροφόρου. Όμως και σε αυτή την περίπτωση οι επικοινωνίες ενός τέτοιου σκάφους θα βγουν εκτός λειτουργίας από την Ρωσική τεχνολογία, όπως συνέβη παλαιότερα με το Donald Cook, το οποίον έφερε το πλέον εξελιγμένο σύστημα ηλεκτρονικού πολέμου του νάτο Aigis. Μετά την εξουδετέρωση αυτού τού συστήματος δεν λειτουργούσαν ούτε οι μηχανές τού καφέ, οπότε για να συνέλθει ο πλοίαρχος το έριξε στα εμφιαλωμένα ουίσκια. Πέραν οτι ο Σουλτάνος δήλωσε απερίφραστα, ότι στην σύγκρουση στηρίζει τούς Ρώσους.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή ρίξαμε μαύρο στα ρωσικά ΜΜΕ για να μας έρχονται αντικειμενικές ειδήσεις από την Ουκρανία ότι Ουκρανοί έπιασαν Ρώσους στρατιώτες και τους τρέλαναν στις αγάπες, τα χάδια και τα φιλιά; Επιστρέψαμε στο Μεσαίωνα, όπου μια σύγχρονη Ιερά Εξέταση και όχι οι πολίτες, θα αποφασίζει τι θα δούμε, τι θα διαβάσουμε, τι είναι καλό; Αν το ανεχτούμε, ο έλεγχος δεν θα σταματήσει στα Ρώσικα Μέσα, αλλά θα βρει εφαρμογή στην καθημερινότητα με διάφορες "συνταγές καλού"Ο Μακάρθι οργάνωσε το μεγαλύτερο κυνήγι μαγισσών του 20ου αιώνα, την δεκαετία του ’50. Κυνήγησε, φυλάκισε κ' κατέστρεψε αναρίθμητους αμερικανούς "ως κομμουνιστές με δράση". Κάτι ανάλογο γίνεται τώρα στην Ευρώπη με Ρώσους καλλιτέχνες που "δεν αποκηρύσσουν τον Πούτιν". Εξέλιξη...

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ:Η ΧΑΖΑΡΟΚΛΙΚΑ ΨΟΦΙΣΕ!!!

ΚΑΙΓΩ ΣΑΣ ΛΕΩ ΕΙΣ ΤΟΝ ΜΠΤΣ ΜΑΣ!!! 😁🤣🗡️⚖️⌛👼 ΚΑΒΑΤΖΕΣ ΗΡΕΜΑ ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΙ ΟΟΟΛΑ ΠΟΥΛΥ ΧΛΙΔΑΤΑ!ΥΠΕΜΟΝΗ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...