Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

Βιάσου γιατί …σε περιμένει η… Θώδη να κάνετε ..παρέα.



Ο ξεφτιλορεμπέτης μίλησε στον Sentra FM και κάποια στιγμή η συζήτηση γύρισε στα αθλητικά. Και δήλωσε «πάλι καλά που δεν είμαι Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ» και τόνισε ότι δεν θέλει το Κύπελλο, το οποίο είναι για τον ΠΑΟΚ, την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό. Όταν ρωτήθηκε αν αυτές είναι μικρές ομάδες, απάντησε θετικά και επανέλαβε: «Ναι, είναι μικρές ομάδες!»
Μάλλον του έκανε… εντατικά ο …Μπουμπούκος
Ό,τι θέλω κάνω. Όταν μεγάλωσα μπορούσα να καταλάβω και μου άρεσε το ρεμπέτικο και έλεγα καλά έκανα, γιατί ρεμπέτικα μπορεί να τραγουδάει μόνο ένας Ολυμπιακός. Ο Τσέρτος πρέπει να τραγουδάει "ριριρίκα" και "δύο πράσινα μάτια με μπλε βλεφαρίδες" και τον ύμνο του Παναθηναϊκού φυσικά», τόνισε! Στη συνέχεια υποστήριξε ότι από τους ρεμπέτες μόνο ο Τσιτσάνης ήταν Άρης και όλοι οι άλλοι Ολυμπιακός.
Στη συνέχεια ρωτήθηκε για τον τελικό του Κυπέλλου και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Είμαι εναντίον του Κυπέλλου, το Κύπελλο είναι για τις μικρές ομάδες. Δεν θέλω να ξαναπάρουμε Κύπελλο, να μην παίζει ο Ολυμπιακός στο Κύπελλο. Να το δώσουν στον Αστέρα να ησυχάσουμε. Δεν θέλω Κύπελλο, δεν με ενδιαφέρει να είναι Κυπελλούχος ο Ολυμπιακός αλλά Πρωταθλητής. Κύπελλο να παίρνει η ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός. Οι μικρές ομάδες, ναι...»
Τέλος, αναφέρθηκε και στον Σαββίδη: «Έχω βάλει στοιχήματα για το πότε θα φύγει και το πως θα φύγει. Με τον ΠΑΟΚ ταίριαξε κανείς; Εδώ έβριζαν τον Παντελάκη, αυτό κι αν είναι ιεροσυλία. Έχουν θεοποιήσει τον Γκαρσία και ξεχνούν ότι από τον ΠΑΟΚ πέρασε ένας Κούδας. Ευτυχώς που δεν είμαι ΠΑΟΚτζής. Ευτυχώς που δεν είμαι και Παναθηναϊκός.



1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΝΕΤ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΕΒΓΑΛΑΝ ΣΕ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΤΟΝ ΤΡΕΛΟΠΑΟΚΤΖΗ ΜΙΝΟ ΕΧΑΣΕ ΤΑ ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΣΧΑΛΙΑ.

ΜΙΝΟΣ: ΕΓΩ ΣΕ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΣ ΗΡΑΚΛΗΣ, ΠΟΤΕ ΕΓΙΝΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...