Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Είσαι ένας από τους 160.000 ανέργους που διεκδίκησαν μια θέση πεντάμηνης απασχόλησης με αμοιβή.. 490 ευρώ τον μήνα για τα …τσιγάρα σου ;Δες αν είσαι ένας από τους «τυχερούς» που εξασφαλίζουν το ξεροκόμματο με μια από τις 10.000 θέσεις. Αν όχι μην απογοητεύεσαι. Θα έχεις και …δεύτερη ευκαιρία καθώς ανοίγουν ακόμη 27946 θέσεις των …360 ευρώ  Η νέα πρόσκληση θα δημοσιευτεί εντός των επόμενων ημερών.
 Στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ έχει ήδη αναρτηθεί:
Α. Ο προσωρινός πίνακας κατάταξης στο πρόγραμμα «Κοινωφελούς Εργασίας» ο οποίος αφορά σε 10.000 ωφελούμενους ανέργους κατηγορίας Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης (Υ.Ε.) Γενικών Καθηκόντων οι οποίοι θα εργαστούν με πλήρη απασχόληση για 5 μήνες σε Περιφέρειες και Δήμους  (Δημόσια πρόσκληση 4/2013 του Διοικητή του ΟΑΕΔ).
Β. Ο πίνακας αποκλειόμενων για το ίδιο πρόγραμμα.
Και τους δύο πίνακες μπορείτε να τους δείτε κάνοντας κλικ εδώ

Ο οριστικός πίνακας κατάταξης ωφελουμένων, όπως και ο πίνακας αποκλειομένων, θα καταρτιστούν μετά από απόφαση του Δ.Σ. του ΟΑΕΔ άμεσα,  μετά την εξέταση τυχόν ενστάσεων. Μετά την ανάρτηση του οριστικού πίνακα θα δοθούν περαιτέρω οδηγίες προς τους επιβλέποντες φορείς και προς τους ωφελούμενους ανέργους.
Ήδη ο ΟΑΕΔ καταρτίζει την επόμενη δημόσια πρόσκληση ανέργων για 27.946 θέσεις σε επιβλέποντες φορείς του Δημοσίου. Η δημόσια πρόσκληση, αφού εγκριθεί από το ΑΣΕΠ, θα δημοσιοποιηθεί εντός των επόμενων ημερών.
Για τον δεύτερο γύρο των προσλήψεων, μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες στο σχετικό δημοσίευμα του fpress.grΣτο τέλος θα πληρώνουν για να δουλεύουν .
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...