Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Ποιο από τα... προγράμματα σου αντέγραψε ρε Γιώργο ;





Όπως τα έχει πει όλα, έτσι τα έχει βάλει όλα κατά καιρούς στα υποτίθεται προγράμματα του αποκόμματος του, για να λέει εγώ το είχα πει …εμείς το έχουμε στο πρόγραμμα μας και ούτω καθεξής. Η ουσία είναι ότι μπορεί ο Καμμένος να έδειξε κάποια  ..απειρία περί …οργάνωσης αλλά  έβαλε σωστά στο τραπέζι όσα ρωτήθηκε, και το κυριότερο, αναγνώρισε τα λάθη του.  

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, έχοντας το βλέμμα του στις κάλπες, στην εκπομπή «Στον Ενικό» έδωσε δίκιο στον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα, που προσκάλεσε τη Χρυσή Αυγή στην παρέλαση της 28ης Οκτώβρη.
Επιπλέον εξέφρασε την άποψη -που είχε εκφράσει και ο Απ. Τζιτζικώστας- πως το ΠΑΣΟΚ είναι εγκληματική οργάνωση, λέγοντας ότι «εγώ δεν διαφωνώ πως το ΠΑΣΟΚ είναι εγκληματική οργάνωση... Δεν είναι μόνο ο Τσοχατζόπουλος, είναι ο Τσουκάτος, ο κύριος Μαντέλης, όπως ο κύριος Παπαντωνίου…». Κληθείς να σχολιάσει την απόφαση του κ. Τζιτζικώστα να καλέσει τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής επισήμανε πως ο περιφερειάρχης «έκανε αυτό που του επιβάλλει το πρωτόκολλο. Κάλεσε τους βουλευτές που εξελέγησαν εκεί. Αν ήθελαν να τους βγάλουν στην παρανομία θα έπρεπε ο Άρειος Πάγος να τους απαγορεύσει να κατέβουν στις εκλογές».
Ο Πάνος Καμμένος που για τις εκλογικές ανάγκες κάνει παιχνίδι με την Χρυσή Αυγή  δεν απέκλεισε τη συνεργασία των ΑΝΕΛ με τον ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει βήματα, δεν είναι ο ΣΥΡΙΖΑ που ξέραμε παλιότερα. Μακάρι να φτάσουμε στο σημείο να μπορέσουμε να συνεννοηθούμε» Στην εκτίμηση του όμως ότι «Το ΠΑΣΟΚ είναι εγκληματική ομάδα», όπως ακούμε να μας λέει στο βίντεο που παραθέτουμε, δεν έχουμε παρά να συμφωνήσουμε.

Oμως η πολύκροτη εμφάνιση του Πάνου Καμμένο στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, φαίνεται πως δεν προκάλεσε μόνο τον εκνευρισμό του ΠΑΣΟΚ, αλλά και του ΛΑ.Ο.Σ., το οποίο κατηγορεί τον πρόεδρο των ΑΝ.ΕΛ πως παρουσίασε το πρόγραμμα του κόμματος του Γιώργου Καρατζαφέρη αυτολεξεί.
«Θεωρούμε υποχρέωσή μας να ευχαριστήσουμε τον κ. Καμμένο, για την χθεσινή κατά λέξη, προβολή των θέσεων, απόψεων και προτάσεων του ΛΑ.Ο.Σ, όπως ακριβώς αυτές, παρουσιάζονται στο Πρόγραμμα του κόμματος μας», τονίζει το κόμμα του Γιώργου Καρατζαφέρη σε ανακοίνωση του και συνεχίζει:
«Είναι προφανές ότι ο κ. Καμμένος αναγνωρίζοντας ότι το μόνο κόμμα που διαθέτει αξιόπιστο και ρεαλιστικό Πρόγραμμα εξόδου της χώρας από την κρίση είναι ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός, θεώρησε υποχρέωσή του να το προβάλλει δεόντως και ενθέρμως, κατά την δίωρη παρουσία του στην τηλεοπτική εκπομπή».


Εδώ μπορείτε να δείτε Oλόκληρη την εκπομπή του enikos με τον Πάνο Καμμένο...



2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο γαλατας οσο μιλα τοσο αυτοεξευτελίζεται .Του κόσμου του περίγελος, καταντησε.Ας σταματησει καλυτερα γιατι τα εγκεφαλικα κυτταρα καταστρεφονται με ταχυτατο ρυθμο.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΑΡΑΤΖΑΤΟΥΜΠΑΣ ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ ΦΥΣΙΚΑ , ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΠΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΟ ΜΕΛΟΝΤΙΚΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΣΧΗΜΑ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΗΜΟ .....
ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...