Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2013

Επιτέλους θα πάρουν ανάσα και οι ..κουλουράδες.Από την ερχόμενη Παρασκευή 1η Νοεμβρίου οι προληπτικοί έλεγχοι του ΣΔΟΕ με μπλόκα στους δρόμους, εφόδους σε ταβέρνες σταματούν, καθώς εφαρμόζεται ο νόμος 4152/ 2013 που αφορά τον προσωρινό προληπτικό έλεγχο και οι συγκεκριμένες δραστηριότητες μεταβιβάζονται στις αρμόδιες Δ.Ο.Υ. Ήταν το "φόβητρο" των παρανομούντων. Η θέα τους και μόνο προκαλούσε ρίγη πανικού και ασύμμετρες αντιδράσεις στους φοροφυγάδες της πιάτσας.
Και ήταν από τα αγαπημένα τηλεοπτικά ρεπορτάζ του καλοκαιριού, αφού οι έλεγχοι του ΣΔΟΕ και οι εξορμήσεις των "Ράμπο" του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος στις πλαζ, τις ταβέρνες και τα τουριστικά θέρετρα έδειχναν ΔΗΘΕΝ πως το κράτος κινείται, έστω και υπό τη λογική του...μπαμπούλα, για να πολεμήσει το θηρίο της …φοροδιαφυγής!
Ε, αυτήν  την εικόνα, ξεχάστε την! Από την ερχόμενη Παρασκευή 1η Νοεμβρίου, οι προληπτικοί έλεγχοι του ΣΔΟΕ, με μπλόκα στους δρόμους, εφόδους σε ταβέρνες και γενικότερα εκεί που ενδημεί η φοροδιαφυγή, σταματούν, καθώς εφαρμόζεται ο νόμος 4152/ 2013 που αφορά τον προσωρινό προληπτικό έλεγχο και οι συγκεκριμένες δραστηριότητες μεταβιβάζονται στις αρμόδιες ΔΟ.Υ ,ΟΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΑΦΟΒΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΒΕΤΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.
Εξαίρεση από το ψαλίδισμα των αρμοδιοτήτων του ΣΔΟΕ θα αφορούν έλεγχοι με εισαγγελικές παραγγελίες σε μεγάλες υποθέσεις διαφθοράς, λαθρεμπορίας και οικονομικού εγκλήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...