Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

Στο ίδιο …..λεωφορείο ….Άκης – Βίκυ ..Γιάννος- Ρούλα;



Θα κάνει Χριστούγεννα μετά συζύγου αλλά σε χωριστές φυλακές ο Γιάννος;
Στο ΣΔΟΕ επιμένουν ότι έχουν βρει λαγούς με πετραχήλια ψάχνοντας τον πρώην υπουργό Οικονομίας και Άμυνας.
Η αρχική εικόνα ήταν ότι επρόκειτο για τα 2 εκατ. Δολάρια (ψιλοπράγματα) που η δεύτερη σύζυγος Ρούλα είχε στην HSBC. Αυτή δεν μπορούσε να τα δικαιολογήσει. Και ο Γιάννος δεν τα είχε δηλώσει στο πόθεν έσχες του.
Τον έκαψε η λίστα Λαγκάρντ δηλαδή. Μια εβδομάδα αργότερα το παιχνίδι έχει ανοίξει. Η εισαγγελία επιμένει ότι έχει βρει τρόπο να συνδέσει τον Γιάννο με την υπόθεση υποβρυχίων Ναυπηγείων.
Το ενδιαφέρον είναι ότι στο Γιάννο τα ρίχνει (εντελώς συμπτωματικά φαντάζομαι) και ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Ο αντιπρόεδρος ακούγεται να λέει ότι επί Γιάννου χάθηκε η μπάλα στα Ναυπηγεία. Η αδιαίρετος και ομοούσιος κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, κάνει ότι μπορεί για να τραβήξει την προσοχή από την ερώτηση του ΣΥΡΙΖΑ για τα Ναυπηγεία.
Είναι η γνωστή φάση που ο Αβραμόπουλος άφησε τον Βενιζέλο εντελώς ακάλυπτο. Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να ασχοληθεί με τη σύμβαση του 2010. Ενώ οι Σαμαρο-Βενιζέλοι θέλουν να στείλουν τη μπάλα πίσω, στη προ 2004 περίοδο. Με τον Άκη μέσα, μόνο ο Γιάννος μένει.
Ο Μειμαράκης που δεν είναι άσχετος και αυτός με την υπόθεση ως υπουργός Άμυνας μετά το 2006, είναι σας θυμίζω, πρόεδρος της Βουλής.
Με την προ 2004 φάση συνδέονται και οι Ματαντός και Αβατάγγελος (ο εφοπλιστής και ο οινοποιός) που καλεί την άλλη Τετάρτη η εισαγγελία, καθώς ανοίγει άρον-άρον (άλλη σύμπτωση), το σκέλος της υπόθεσης των υποβρυχίων που αφορά τα μη πολιτικά πρόσωπα. Αφού λοιπόν δεν είναι ένοχος ο Βενιζέλος, τότε γιατί ακριβώς πανιάζει και ουρλιάζει κάθε φορά που τίθεται θέμα για τη σύμβαση του 2010; Και τι χρειάζεται όλος αυτός ο δικαστικός αντιπερισπασμός για να σωθεί ο αντιπρόεδρος Ευάγγελος;

Δεν γνώριζα τις καταθέσεις της συζύγου μου ...

 

Ο ένας είναι σίγουρα ο Παπαντωνίου

 

Δηλώνει κατά το… ήμισυ κλεφταράς ο ..Παπαντωνίου

 

Έχει μείνει κάποιος που να μην λαδώθηκε διαχρονικά;

 

Ούτε αυτή είναι… εγκληματική οργάνωση;

 

Λογαριάστε με 20 % μίζα πόσα άρπαξε ο Γιάννος

 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...