Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Ο… αρχηγός ..Μάκης ,καλεί τον αρχηγό ..Γιώργο… να …κάνουν ..παρέα .Την πεποίθησή του ότι ο Γιώργος Καρατζαφέρης διαθέτει την ικανότητα θα κατανοήσει τις σωστές πρωτεραιότητες της χώρας, πράγμα που μπορεί να ανοίξει την πόρτα για μελλοντική συνεργασία με τη Νέα Δημοκρατία, εξέφρασε ο Μάκης Βορίδης.
"Ο κ. Καρατζαφέρης αντιλαμβάνεται την κρισιμότητα των στιγμών και δίνει τη σωστή προτεραιότητα. Αυτή τη στιγμή η σωστή προτεραιότητα είναι να υποστηριχτεί η μοναδική βιώσιμη υπαρκτή κυβερνητική πολιτική. Οι Έλληνες που αντιλαμβάνονται την δυσκολία και την κρισιμότητα των περιστάσεων, συμπαρατάσσονται με το κόμμα, με την κυβέρνηση, με τον Πρωθυπουργό που αγωνίζεται να αντιμετωπίσει μία δύσκολη κατάσταση. Αυτό αναγνωρίζει και ο Γ. Καρατζαφέρης και πολύ καλά κάνει", ήταν τα λόγια του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας για τον πρώην αρχηγό του στο ΛΑΟΣ.

Μάλλον για αυτό μαζεύει ο Γιώργος όλους του νεοναζί όπως μπορείτε να δείτε εδω. ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΑΖΕΥΕΙ ΝΑΖΙΣΤΕΣ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ!!! ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΕ ΣΤΟ ΛΑ.Ο.Σ Ο ΧΙΤΛΕΡΙΚΟΣ ΒΛΑΜΑΚΗΣ!
  Για να έχει ο Μάκης …..ομοϊδεάτες… παρέα  

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο χοντροπαπαράρας Καραεβραίος κάνει τά πάντα νά κρατήτε στήν επικαιρότητα. Αυτός καί τό απόκωμμα του Λά.ο.σ.

Ανώνυμος είπε...

Καρατζατούμπα Ιουδαιοτραφή καί Ιουδαιοδουλε καί πρακτορίσκε τους . Σάλτα νά δείς άν έρχώμαστε .....

Ανώνυμος είπε...

Ο Cheu Dr*ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΛΑΟΣ*ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ''''ΤΕΚΤΟΝΙΚΗ''''ΕΤΑΙΡΙΑΣ-ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ*LLI*ΜΕΓΑΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΣ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΤΟΥ ΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΕΚΤΟΝΩΝ!!!ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ*ILYSIA-ATHENS*ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΤΙΣ*27/05/2011*ΟΜΙΛΗΤΗΣ Ο*ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ*ΛΑΟΣ*ΑΙΒΑΛΙΩΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ!!!!Ο ΜΑΣΩΝΟΣ!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...