Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

Άμα είσαι γιος του Μπαλτάκου σου πηγαίνουν όλα… δεξιάΣάλο έχουν προκαλέσει οι καταγγελίες και ίσως υπάρξουν ραγδαίες εξελίξεις με την αποκάλυψη "βόμβα" της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ για παρέμβαση-σκάνδαλο του γενικού γραμματέα του υπουργικού συμβουλίου Τάκη Μπαλτάκου, με την οποία διόρισε τον γιο του μόνιμο στο Λιμενικό.
Η εφημερίδα με  δημοσίευμά της  αποκάλυψε ότι ο Γενικός Γραμματέας του υπουργικού Συμβουλίου, Τάκης Μπαλτάκος, «βόλεψε» το γιό του στο Λιμενικό, πυροδοτώντας αντιδράσεις στο πολιτικό σκηνικό. Η είδηση κάνει το γύρο του διαδικτύου και τα δημοσιογραφικά site έχουν αναρτήσει ως πρώτη είδηση το αποκαλυπτικό δημοσίευμα . Ο Μπαλτάκος κατάφερε να τοποθετήσει τον γιό του ως επιτυχόντα στον πίνακα επιτυχόντων του διαγωνισμού δόκιμων σημαιοφόρων του Λ.Σ. παρά τις αρνητικές βαθμολογήσεις του γραπτού του.
Οι σχετικές καταγγελίες αναφέρονται  στο παρασκήνιο δύο δικαστικών αποφάσεων, αλλά και την περίεργη αλλαγή στην βαθμολογία του υιού Μπαλτάκου.
Ειδικότερα στο πρωτοσέλιδο δημοσίευμα των Παραπολιτικών, αποκαλύπτεται η παρέμβαση-σκάνδαλο του γενικού γραμματέα του υπουργικού συμβουλίου ΤΑΚΗ ΜΠΑΛΤΑΚΟΥ, με την οποία διόρισε τον γιο του μόνιμο στο Λιμενικό.

Ο ανώτατος κυβερνητικός αξιωματούχος, δεν εμφανίστηκε ούτε στη Βουλή, ούτε υπήρξε προς το παρόν κάποια αντίδραση του. Ίδια τακτική και από το Μέγαρο Μαξίμου, που δεν έχει προβεί μέχρι στιγμής σε κάποια κίνηση, αν και το ρεπορτάζ είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτικό...Την ίδια στιγμή, όπως λένε οι πληροφορίες ο εξ απορρήτων του πρωθυπουργού, ΤάκηςΜπαλτάκος, προσπαθεί ήδη να παρέμβει στους διαχειριστές ειδησεογραφικών sites και μπλογκ ώστε να μην.. υπάρξει αναπαραγωγή του ρεπορτάζ της εφημερίδας Παραπολιτικά που αποκάλυψε το θέμα...
Το ρεπορτάζ των Παραπολιτικών αποκαλύπτει το παρασκήνιο δύο δικαστικών αποφάσεων, αλλά και την περίεργη αλλαγή στην βαθμολογία
  • Παρέμβαση σκάνδαλο για να τον διορίσει
  • Πως παρενέβη στο Λιμενικό για να γίνει μόνιμος στο Σώμα
  • Το παρασκήνιο των δύο δικαστικών αποφάσεων
  • Η περίεργη αλλαγή της βαθμολογίας
  • Όλα τα αποκαλυπτικά έγγραφα


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...