Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

Σιγά τα..αίματα ρε ...σαχλαμάρα. Αφού.... μυρίζει το θέμα.



Μια ερώτηση με θέμα: «Κατασπατάληση πόρων και εμπαιγμός του Ελληνικού λαού για το αεροδρόμιο της Πάρου» και στηρίζει την άποψή της ζητώντας να μάθει: «γιατί δεν χρησιμοποιούνται για τις τουριστικές ανάγκες τα αεροδρόμια Μυκόνου και Σαντορίνης», «αν υπάρχει προηγούμενο κατασκευής αεροδρομίου σε νησιά που δεν αυξήθηκε η τουριστική κίνηση», «αν υπάρχει το ενδεχόμενο πώλησης του αεροδρομίου σε ιδιώτες», «αν δικαιολογεί η τουριστική κίνηση του νησιού την ανάγκη προσέγγισης μεγάλων αεροσκαφών» που έκανε η βουλευτής των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» Ραχήλ Μακρή για το αεροδρόμιο της Πάρου φαίνεται πως δημιούργησε πανικό σε κάποιους στο νησί. 
Η βουλευτής άκουσε έκπληκτη τον πρόεδρο των ξενοδόχων της περιοχής να της λέει στο τηλέφωνο:«Τόλμησε να κάνεις τέτοια ερώτηση και μετά δοκίμασε να πατήσεις το πόδι σου στην Πάρο. Θα σε σκοτώσω!». 
Αυτό καταγγέλλει η Ραχήλ Μακρή ισχυριζόμενη πως στην υπόθεση του αεροδρομίου μυρίζει σκάνδαλο.Η βουλευτής – λέει – ότι δεν τη φοβίζουν τέτοιου είδους απειλές και ότι θα συνεχίσει. Μάλιστα προτίθεται να πάει στον Εισαγγελέα για να ζητήσει άρση του τηλεφωνικού απορρήτου για να διαπιστωθεί αν ο πρόεδρος των ξενοδόχων εκστόμισε τόσο σοβαρές απειλές.
Στην όλη υπόθεση εμπλεκόμενος έμμεσα είναι ο Γ. Ραγκούσης, και η  εταιρεία που ανέλαβε το έργο και που είναι συμφερόντων του επιχειρηματία κ. Κόκκαλη.Η πολιτική απόφαση για την κατασκευή του νέου αεροδρομίου δόθηκε από τον Παριανό πολιτικό, αλλά στη συνέχεια η όλη διαδικασία έγινε από το διάδοχό του στο υπουργείο, Μάκη Βορίδη.
Δηλαδή, η εντολή για τη δημοπρασία δόθηκε και δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, για 60 μέρες επί υπουργίας Μ. Βορίδη, στις 7/11/11, ενώ στις 24/1/12 κατατέθηκαν οι προσφορές και στις 30/11/12 αναδείχθηκε η εταιρεία του Κόκκαλη «Πρίσμα Δομή», ανάδοχος του έργου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...