Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

Μια χαρά το πάει ο Σαμαράς. Φούλ για.... Πολιτική Άνοιξη!
Σαμαράς τέλος!
Αυτό διαμηνύουν ακόμη και βουλευτές της ΝΔ οι οποίοι βλέπουν τον σημερινό πρωθυπουργό να έχει την τύχη του ΓΑΠ ο οποίος εκδιώχθηκε από την εξουσία όταν τόλμησε να ψελλίσει τη λέξη δημοψήφισμα. Σύμφωνα με πληροφορίες στήνεται ένα σκηνικό που παραπέμπει σε άνοιγα των ασκών του Αιόλου με υπαρκτά ή ανύπαρκτα σκάνδαλα τα οποία θα αρχίσουν να κατακλύζουν επικοινωνιακά την κοινή γνώμη με απώτερο στόχο την πολιτική αποσταθεροποίηση. Στο κέντρο των σκανδάλων θα βρεθούν κορυφαίοι υπουργοί της δοτής κυβέρνησης, οι οποίοι εσπευσμένα επιχειρούν να αποδράσουν από την “γερμανική” αγκαλιά αναζητώντας πολιτική προστασία σε υπερατλαντικά συμφέροντα!
Κλασικό παράδειγμα  είναι η αντίδραση στα Χανιά.
Παραιτήθηκαν μαζικά από τη Νέα Δημοκρατία απόψε περίπου 400 μέλη του κόμματος στα Χανιά, κατά τη διάρκεια της διευρυμένης συνεδρίασης της Νομαρχιακής Επιτροπής του κόμματος.... αντιδρώντας  για τη σταλινοποίηση της Νέας Δημοκρατίας.
Η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε σε κλίμα έντασης, ιδιαίτερα όταν στην αίθουσα μπήκε ο πολιτευτής του κόμματος Μανούσος Βολουδάκης ο οποίος έχει ταχθεί υπέρ του Αντώνη Σαμαρά και αποδοκιμάσθηκε έντονα.
Νωρίτερα στην ομιλία του ο απερχόμενος πρόεδρος της ΝΟΔΕ Γιώργος Βούρβαχης κάλεσε τα μέλη του κόμματος να μην συμμετέχουν στις εκλογικές διαδικασίες της Κυριακής.
Την παραίτησή τους υπέβαλαν ομαδικά και τα μέλη της οργάνωσης των ΤΑΞΙ της Νέας Δημοκρατίας, δηλώνοντας με κοινή γραπτή τους δήλωση ότι διαλύουν την οργάνωση.
Κατά τη διαδικασία απέσυρε την υποψηφιότητα και ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΟΔΕ Μιχάλης Λαγουδάκης.
Το κλίμα για τον γερμανοτσολια πρωθυπουργό γίνεται ακόμη πιο βαρύ όταν ο Στουρνάρας αναγγέλει νέα δημοσιονομικά μέτρα-περικοπές συντάξεων κλπ-με την αιτιολογία ότι δεν πρόκειται για νέο Μνημόνιο αλλά για στοχευμένες περικοπές, οι οποίες στο τέλος θα καταλήξουν να αφορούν όλους μας. Η κοροϊδία του ταλαντούχου Στουρνάρα την στιγμή που ο ίδιος είναι ανίκανος να μαζέψει μισό ευρώ από την λίστα Λαγκάρντ-την οποία έφερε στην Ελλάδα για να την συρταρώσει-δεν έχει προηγούμενο. Η πολιτική του Στουρνάρι είναι εχθρός της ανάπτυξης-ειδικά με την χυδαία φορολογία-την ίδια ώρα που οι ανίκανοι υπουργοί αρνούνται να πειράξουν το αδηφάγο Δημόσιο των κρατικοδίαιτων κηφήνων.
Ο τολμητίας στην θεωρία Κυριάκος Μητσοτάκης έχει στυλώσει τα πόδια του απέναντι στην ιερή αγελάδα του Δημοσίου με την πρόφαση ότι δεν του δίνουν στοιχεία οι συνάδελφοί του υπουργοί. Το ίδιο γελοίο επιχείρημα που χρησιμοποιούσε και ο παραλίας Ρουπακιώτης. Ο καιροσκοπισμός του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι προκλητικός. Κατά τα άλλα φταίνε μόνο οι κακοί δανειστές. Ωραίο παραμύθι αλλά οι δράκοι ενδημούν στην ελληνική πλευρά η οποία 3 χρόνια τώρα είναι ανίκανη να κάνει μεταρρυθμίσεις στο κράτος τέρας που εγγράφει στα δημοτολόγιά του παιδάκια σαν την Μαρία του καταυλισμού. Ο Σαμαράς ζει για μια ακόμη φορά την πολιτική του αυτοεξορία εν μέσω ανικάνων υπουργών οι οποίοι έχουν για μια ακόμη φορά βουτήξει στην μαλθακότητα του νεοπλουτισμού ανακαλύπτοντας νέους χορηγούς σε παλαιά επιχειρηματικά και εφοπλιστικά τζάκια. Η αναποτελεσματικότητα του κυβερνητικού έργου δίνει την ευκαιρία στην Ντόρα να βγει ακόμη πιο επιθετικά μπροστά υποστηρίζοντας τα αυτονόητα: «Σήμερα μας πιέζει η τρόικα να κάνουμε κάποια πράγματα, η τρόικα δεν μας πιέζει και να κάνουμε 1.000 πράγματα και δεν τα κάνουμε επειδή δεν μας πιέζει.
Μάλιστα η αισθητή πλέον απειλή της Ντόρας η οποία βγαίνει δυναμικά μπροστά ανάγκασε έναν παλιό φίλο του Αντώνη Σαμαρά και ορκισμένο εχθρό της Ντόρας, τον λαμογιο-δημοσιογράφο Βασίλη Ζήση να της επιτεθεί μέσα από το antinews.
Θυμάστε πριν από λίγες ημέρες τη Ντόρα που δήλωνε ότι «είμαι πεισματάρα και θα παλέψω για να γίνω πλειοψηφικό ρεύμα», με αποτέλεσμα πολλοί να αναρωτηθούν αν την βάρεσε στο κεφάλι η πολιτική μοναξιά εκεί στη ΝΔ;  Κάθε άλλο παρά …”κουζουλάθηκε” έλεγαν τότε στενοί συνεργάτες της. Και εξηγούσαν ότι η αναφορά της σε «πλειοψηφικό ρεύμα» αφορούσε την πάγια θέση της για την αναγκαιότητα ευρύτερης σύνθεσης των πολιτικών δυνάμεων, ειδικά σε μια εποχή σαν τη σημερινή, αντί να σκοτώνονται τα κόμματα μεταξύ τους”.
Με άλλα λόγια πίσω από τις λέξεις κρύβεται ο Αλέξης… και οι άλλες δημοκρατικές δυνάμεις με τις οποίες η Ντόρα θέλει να γίνει πλειοψηφικό ρεύμα. Για να ανατρέψουν την σημερινή κυβέρνηση – δηλαδή τον προαιώνιο εχθρό της Αγίας Οικογένειας, τον Σαμαρά – και να σχηματισθεί ένας μεγάλος συνασπισμός με δυνάμεις από τη ΝΔ, το ΣΥΡΙΖΑ, την ΔΗΜΑΡ κλπ, κόντρα στον άλλο των Σαμαρά Βενιζέλου κ.α.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...