Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2013

Tο κορίτσι με τη σημαία στα χέρια συζητήθηκε όσο κανένα . Οι συμμαθητές της αποφάσισαν να μην δώσουν το παρόν στην παρέλαση...

Πάντως οι… Ελληνίδες δασκάλες ….κάνουν την διαφορά.
Ομαλά , χωρίς κανένα έκτροπο πραγματοποιήθηκε η μαθητική παρέλαση στη Χερσόνησο, παρά το θόρυβο που είχε δημιουργηθεί τις προηγούμενες ημέρες, με αφορμή το γεγονός ότι η Σημαιοφόρος του Λυκείου είναι Αλβανικής καταγωγής.

Η μόνη "διαφορά" στην εκδήλωση για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου ήταν το γεγονός ότι από το μαθητικό δυναμικό του Λυκείου παρέλασαν μόνο τα κορίτσια.

Όλα ξεκίνησαν - σύμφωνα με το candianews.gr - όταν μερίδα γονέων και μαθητών αντέδρασε στο ενδεχόμενο, σημαιοφόρος του σχολείου στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου να είναι μια μαθήτρια με καταγωγή από την Αλβανία η οποία όμως είναι η καλύτερη μαθήτρια του σχολείου.

Η προοπτική αυτή ανέβασε στα... κάγκελα κάποιους γονείς, αλλά και συμμαθητές της κοπέλας, καθώς θεώρησαν ανεπίτρεπτο να κρατά την ελληνική σημαία η νεαρή η οποία δεν έχει ελληνική καταγωγή. Μετά από παρέμβαση των θεσμικών φορέων η κατάσταση εξομαλύνθηκε, αλλά ως ένδειξη διαμαρτυρίας, τα αγόρια του σχολείου έλαμψαν δια της απουσίας τους...

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΒΑΝΟΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ...??????
Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΟΙ ΙΟΥΔΑΙΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΗΘΙΣΟΥΜΕ ....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...