Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2018

Άλλος για Λέσβο τράβηξε, και άλλος για Μυτιλήνη.



Ρε μας θυμίζουν . Τις μεταγραφές από το ΛΑΟΣ στην Νουδούλα. Πάει για τα εξ ΄ων συνετέθη ο Λεβέντης. Θα καταλήξει να πίνει τον καφέ της παρηγοριάς με τον χοντρό. Μπορεί να έλεγε… «Δεν θα γίνω Καρατζαφέρης», αλλά μια πασίγνωστη λαϊκή ρήση λέει κάτι άλλο: «Δάσκαλε που δίδασκες…»

Στην Κυνοβουλευτική Ομάδα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, ως συνεργαζόμενος στην μάσα , εντάσσεται ο ανεξάρτητος βολευτής Γιώργος Καρράς, ο οποίος προέρχεται από την Ένωση Κεντρώων.
Όπως αναφέρει σε δήλωσή του ο μέχρι να προσχωρήσει κάπου  ανεξάρτητος βολευτής, εντάσσεται στην ΚΟ της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, «προκειμένου από κοινού να δημιουργήσουμε τον προοδευτικό φορέα που έχει ανάγκη η χώρα για εποικοδομητική πολιτική»,και ….μπλα μπλα μπλα.
Να σημειωθεί πως, μόλις πριν από λίγες ώρες η ανεξάρτητη βολευτής, προερχόμενη από τον κόμμα του Βασίλη Λεβέντη, «Ένωση Κεντρώων», Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμας, μεταπήδησε και αυτή ως …συνεργαζόμενη στον ΣΥΡΙΖΑ.
Πολύ …συνεργασία έπεσε.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πανε οπου υπαρχει καρεκλα....
...και μασα...συμφωνεις????

Ανώνυμος είπε...

Η ΝΕΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ. Δείτε και απολαύστε.

https://www.facebook.com/tziz.gr/videos/1694825660538581/?hc_ref=ARRrsgjMxSjHS2nnnFba4AiYfrL7g1ujVILQAtJjmH7eV196l_RUCanLsM_VrAg0WPw&pnref=story

Ανώνυμος είπε...

λακηs φραπογαλοs ο πιτσαs+πρωην πλανωδιοs γαλαταs σανοπωληs(το καροχτυπημενο)με τη μεγαλη συριγγα...ο καταδικασμενοs ΜΙΖΑΣ-ΝΟΝΟΣ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...