Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018

Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για το συλλαλητήριο.




1237 πούλμαν αναχωρούν  προορισμό της Θεσσαλονίκη από όλη την Ελλάδα, Εξήντα λεωφορεία  έχει ναυλώσει μόνο η Ι.Μ. Κίτρους, ενώ από Κρήτη αναχωρούν δύο ναυλωμένα πλοία απευθείας για Θεσσαλονίκη ένα από τα Χανιά με 1800 άτομα και ένα από το Ηράκλειο με 2400 άτομα! Τα δρομολόγια του ΟΣΕ από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη είναι γεμάτα…Να σημειωθεί ότι μέχρι σήμερα ήδη έχουν ναυλωθεί εξήντα λεωφορεία από τους Ιερούς Ναούς της Πιερίας για τη μετακίνηση των ενδιαφερομένων στο συλλαλητήριο της Κυριακής στη Θεσσαλονίκη, με αυξητική μάλιστα τάση για περισσότερα λεωφορεία.
Η συμμετοχή είναι τόσο μαζική που πολλοί κάτοικοι της Πιερίας θα μετακινηθούν με ιδιωτικά μέσα μεταφοράς μιας και η χιλιομετρική απόσταση Κατερίνης-Θεσσαλονίκης είναι μικρή ενώ δεν υπάρχουν πλέον διαθέσιμα λεωφορεία.
 Τα δρομολόγια του ΟΣΕ από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη είναι γεμάτα, ενώ ακόμα και από την Πελοπόννησο, αναχωρούν ολόκληρες οικογένειες για να στηρίξουν τους Μακεδόνες και να βροντοφωνάξουν : "Η Μακεδονία είναι μόνο ελληνική".
Χιλιάδες Έλληνες εν ενεργεία αξιωματικοί, υπαξιωματικοί και ΕΠΟΠ και των τριών Κλάδων θα συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο. Oι Ενώσεις Αποστράτων για άλλη μια φορά συμμετέχουν όχι απλώς ενεργά, αλλά και οργανωτικά στην όλη προσπάθεια.
Επίσης χιλιάδες αστυνομικοί θα βρίσκονται με πολιτικά εκεί από όλη την Μακεδονία, ενώ η αστυνομική δύναμη για την φρούρησή της θα είναι ελάχιστη:
Oι διοργανωτές όμως  εκτιμούν ότι στο συλλαλητήριο θα δώσουν «παρών» 20.000-30.000 άνθρωποι απ' όλη την Ελλάδα. Εάν είναι έτσι μιλάμε για ναυάγιο.

«Θρύλος και στην Μακεδονία» – Ενώνεται όλη η Ελλάδα – Οπαδοί του Ολυμπιακού ναυλώνουν πούλμαν, παίρνουν λεωφορεία και ανεβαίνουν Θεσσαλονίκη.


Οι Νενέκοι Των Αθηνών Παραδίδουν Τους Μακεδονικούς Αγώνες Και Το Αίμα Των Ελλήνων Στους Ξένους


Γιατί θα πάω στο συλλαλητήριο: ...γιατί είμαι Πατριώτης ...γιατί είμαι δημοκράτης ...γιατί είμαι σοσιαλιστής
 

Με άλογα στο συλλαλητήριο για το Σκοπιανό οι Κρητικοί

 

 Βίτσας και Αμανατίδης κατά του συλλαλητηρίου για το Σκοπιανό: Εκφραση εθνικισμού,




Ο Μ. Νίμιτς καθησυχάζει τους Σκοπιανούς: Με τις προτάσεις μου εξασφαλίζεται η ταυτότητά σας



2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ποσο φρικτα ανοητοι ειναι μερικοι. Ακου τι εγραψε.
Γιατί θα πάω στο συλλαλητήριο: ...γιατί είμαι Πατριώτης ...γιατί είμαι δημοκράτης ...γιατί είμαι σοσιαλιστής.
Πατριωτης και σοσιαλιστης δεν γινεται μαστορα! Ή πατριωτης θα εισαι ή "πολιτης του κοσμου" Και τα δυο μαζι δεν γινεται!
Η βασικη εννοια του σοσιαλισμου ειναι οτιδηποτε εχεις, ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΝΗΚΕΙ! Ανηκει σε ολους τους πολιτες του κοσμου, ανεξαρτητως φυλης χρωματος θρησκειας. Με λιγα λογια ολοι απο ολα τα κρατη εχουν δικαιωμα στον εθνικο και ιδιωτικο πλουτο! Για ποια πατριδα μιλας, σοσιαλισταρα;

Ανώνυμος είπε...

Μιλάει καί ό Δένδιας ό επίσιμος τοποτηρητής του Ρόθτσιλντ στην Ελλάδα .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...