Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018

Aγρίεψε η αρκούδα.



Tο ρωσικό Γενικό Επιτελείο προειδοποίησε  τις Ηνωμένες Πολιτείες ότι αν κτυπήσουν στην Συρία και ειδικά την Δαμασκό "Θα είναι το τελευταίο πράγμα που θα κάνουν".
Ο διευθυντής επιχειρήσεων του ρωσικού Γενικού Επιτελείου αντιστράτηγος Sergey Rudskoy επανέλαβε σε δραματικούς τόνους ότι εάν οι ΗΠΑ χτυπήσουν κυβερνητικές θέσεις στη Δαμασκό όπου υπάρχουν όχι μόνο Ρώσοι στρατιωτικοί αλλά και διπλωματικοί υπάλληλοι, στρατιωτικοί σύμβουλοι αλλά και το κέντρο της συμφιλίωσης για τη Συρία τότε "Αυτό θα είναι και το τελευταίο πράγμα που θα κάνουν οι ΗΠΑ", προειδοποιώντας με απευθείας προσβολή των αμερικανικών πλατφορμών εκτόξευσης της επίθεσης, θαλάσσιων ή εναέριων.
Όπως είπε ο Rudskoy επαναλαμβάνοντας τις πρόσφατες δηλώσεις του Ρώσου Α/ΓΕΕΘΑ στρατηγού Valery Gerasimov τότε η Ρωσία θα απαντήσει όχι μόνο καταρρίπτοντας όχι μόνο τους πυραύλους που θα στείλουν αλλά και καταστρέφοντας και τους φορείς τους όποιοι και αν είναι αυτοί.
pronews.gr

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτο κι αν ειναι τρολλαρισμα.
Giant Putin Portrait Reportedly Appears Over UK Foreign Office Building

A group calling themselves the 'Philosoraptors' have released a video appearing to show a giant portrait of Russian President Vladimir Putin projected over the Foreign and Commonwealth Office in London.

https://youtu.be/StTuMPLi4R0?t=10s

Ανώνυμος είπε...

Προφητεία του Αποστόλου Παύλου περί των Εσχάτων Ημερών.
Β ΠΡΟΣ ΤΙΜΟΘΕΟ Κεφάλαιο 3

1 Τούτο δε γίνωσκε, ότι εν εσχάταις ημέραις ενστήσονται καιροί χαλεποί 2 έσονται γαρ οι άνθρωποι φίλαυτοι, φιλάργυροι, αλαζόνες, υπερήφανοι, βλάσφημοι, γονεύσιν απειθείς, αχάριστοι, ανόσιοι, 3 άστοργοι, άσπονδοι, διάβολοι, ακρατείς, ανήμεροι, αφιλάγαθοι, 4 προδόται, προπετείς, τετυφωμένοι, φιλήδονοι μάλλον η φιλόθεοι, 5 έχοντες μόρφωσιν ευσεβείας, την δε δύναμιν αυτής ηρνημένοι. και τούτους αποτρέπου. 6 εκ τούτων γαρ εισιν οι ενδύνοντες εις τας οικίας και αιχμαλωτίζοντες γυναικάρια σεσωρευμένα αμαρτίαις, αγόμενα επιθυμίαις ποικίλαις,

7 πάντοτε μανθάνοντα και μηδέποτε εις επίγνωσιν αληθείας ελθείν δυνάμενα. 8 ον τρόπον δε Ιαννής και Ιαμβρής αντέστησαν Μωϋσεί, ούτω και ούτοι ανθίστανται τη αληθεία, άνθρωποι κατεφθαρμένοι τον νουν, αδόκιμοι περί την πίστιν.

Ανώνυμος είπε...

Παρατηρω το χαρτη και σκεφτομαι ως αφελης που ειμαι ακραια σεναρια. Απο τη μια ο Αμερικανος εχει φορτωσει με πολεμικα σκαφη και αεροπλανοφορα τη Μεσογειο την Ερυθρα θαλασσα και τον Περσικο κολπο.
Απο την αλλη ο Ρωσσος εχει συμμαχιες με Ιρανους Αιγυπτιους και ισως καποια αλλα κρατη των περιοχων εκει που δεν γνωριζω.
Ειδικα ο Περσικος κολπος και η Ερυθρα θαλασσα ειναι σφηκοφωλιες. Αν του την πεσουν του Αμερικανου συγχρονισμενα απο στερια αερα και θαλασσα με συνεχες σφυροκοπημα δεν θα του αφησουν ουτε παιδικο σωσιβιο!
Δεν υπαρχει περιπτωση να ξεφυγει απο εκει σε συμβατικη συρραξη.

Ανώνυμος είπε...

μ'αρεσουν αυτες οι απειλες γιατι ολοι ξερουν οτι ο Ιβαν δεν αστειευεται.
αλλα τα μερικλ@νια μονο γαυγιζουν. ξερουν οτι δεν θα τη βγαλουν καθαρη

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...