Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 27 Μαρτίου 2018

Ο σουλτάνος τους πήρε …σβάρνα στην…. Βάρνα.



Διαπιστώσεις ,ευχολόγια, και ξύλινες βλακείες , από τους ευρωπέους στην Βάρνα..
Βουλγαρική εφημερίδα σχολιάζει το λόγο που ο Ερντογάν μετέβη με δύο αεροπλάνα στη Βάρνα για τη Σύνοδο ΕΕ – Τουρκίας.
Αυτό είναι συνηθισμένο γράφει η εφημερίδα, διότι φοβάται πως θα τον δηλητηριάσουν στα ταξίδια του. Έτσι, στο δεύτερο αεροσκάφος μεταφέρει ειδική ομάδα δοκιμαστών φαγητών, που δοκιμάζει όποιο φαγητό σερβίρετε στον πρόεδρο της Τουρκίας!

Στην Βάρνα τώρα.. ο Τουσκ είπε ότι η ΕΕ στηρίζει τις έρευνες της Κύπρου στην ΑΟΖ,  και ανησυχεί ιδιαιτέρως για την κράτηση Ευρωπαίων πολιτών στην Τουρκία.
O δε Γιούνκερ «Έχουμε εμπιστοσύνη ότι οι φίλοι μας οι Τούρκοι θα λύσουν το θέμα των δύο Ελλήνων στρατιωτών πριν το ελληνικό Πάσχα», και  τόνισε ότι «η Τουρκία πρέπει να βελτιώσει τις σχέσεις της με τα κράτη μέλη και κυρίως με την Ελλάδα και την Κύπρο. Είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να έχουμε πρόοδο και στο διάλογο μεταξύ ΕΕ και Τουρκίας».
Για το θέμα των δύο Ελλήνων στρατιωτικών ο Ερντογάν είπε στην συνάντηση πως ο ίδιος θα κάνει ότι μπορεί. Ταυτόχρονα, πρόσθεσε, όμως, πως, το θέμα είναι της ανεξάρτητης τουρκικής δικαιοσύνης.
Δεύτερον, ο Τούρκος πρόεδρος σε κάποιο σημείο της συνάντησης είπε ότι κι εγώ ενδιαφέρομαι γιατί έχω στην Ελλάδα οκτώ Τούρκους στρατιωτικούς. Δεν το συνέδεσε ευθέως (με τους δύο Έλληνες), αλλά το έβαλε πάνω στο τραπέζι".


Επίσης, δημοσιογράφος αποκάλυψε, πως, ο Ερντογάν κατέθεσε ένα έγγραφο για το Κυπριακό, στο οποίο δείχνει, πως, θα γίνει η μοιρασιά στην περιοχή...
Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου ευχαρίστησε θερμά την Τουρκία για τη φιλοξενία εκατομμυρίων προσφύγων και σημείωσε ότι κατά τις εργασίες της συνόδου «επαναβεβαιώσαμε τη δέσμευση της ΕΕ για στήριξη προς τους Σύρους πρόσφυγες που ζουν στην Τουρκία».
«Η Τουρκία έχει δεσμευτεί να τηρεί το μέγιστο βαθμό δημοκρατίας», είπε ο κ. Τουσκ και συνέχισε: «κατανοούμε ότι έχει την ανάγκη να υπερασπίζεται το εσωτερικό της ωστόσο κάποια απ' τα μέσα που χρησιμοποιεί υπονομεύουν τις θεμελιώδεις ελευθερίες και το κράτος δικαίου».
Ο επικεφαλής της ΕΕ πρόσθεσε ακόμη ότι «συζητήσαμε απόψε πώς μπορούμε να εργαστούμε από κοινού για την αντιμετώπιση της τρομοκρατίας», όμως σημείωσε ότι εκφράσαμε «ανησυχίες για τη δραστηριότητα στη Συρία και ειδικότερα την κατάσταση στην Αφρίν».
Από την πλευρά του ο Πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν αναφέρθηκε στα ακανθώδη ζητήματα ανάμεσα στις δύο πλευρές ζητώντας από την Ένωση την εκταμίευση των 3 δισ. ευρώ που προβλέπει η Συμφωνία για το προσφυγικό καθώς και την απελευθέρωση της βίζα για τους τούρκους πολίτες.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

εφτα;σαν εξω απο τα τειχη της Βιεννης οι μογγολοι ειδαλλως θα δουμε τι θα ελεγαν οι μαλακες οι ευρωπαιοι Δεν ξερουν τι σημαινει τουρκος Παλι καλα που δεν τους εριξε και κανα πουτσο Εδω χρειαζονται δραστικα μετρα Ελληνες ομηρους οι τουρκοι τουρκους και εμεις να βουτηξουμε Αλλα ποιος να δωσει την εντολη οι κοκοτες

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΝΤΕΥΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΛΕΓΕ ΛΕΓΕ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΝΑ ΑΝΑΚΗΡΥΞΕΤΕ ΤΟΝ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΑ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΕ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗ Ή ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΘΕΟ
ΓΕΛΑΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΠΟΙΟΣ ΓΕΛΑΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΠΙΣΩ ΕΧΕΙ Η ΑΧΛΑΔΑ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΛΙΓΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΘΑΔΕΙΤΕ

Ανώνυμος είπε...

Θα του ξεσκισουνε τα βαρδουλα ολοι μαζι θα τον κοπανησουν και δεν θα ξερει απο που να φυγει, του τα μαζευουν Κινεζοι Περσες Αμερικανοι Ρωσσοι Συριοι Αρμενιοι Ιρακινοι Αιγυπτιοι Κουρδοι ΝΑΤΟ, η αλλαζονεια του θα ειναι και ο ταφος του.

Ανώνυμος είπε...

ΣΙΓΑ ΤΟ ΣΟΥΛΤΑΝΟ ΤΟΝ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΙ

Ανώνυμος είπε...

«Στην αρχή θα νομίσουν ότι νικάνε, αλλά αυτό θα είναι η καταστροφή τους»

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...