Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 18 Μαρτίου 2018

Καλό ταξίδι.



Δείτε περισσότερα

 

“Έφυγε” ο Ταξίαρχος Γιώργος Παπαμελετίου.

 

Ο περήφανος χαιρετισμός στον κομάντο που αντιστάθηκε στον Αττίλα.…


Είπε (την δήλωση την αναφέρει το η κυριακάτικη εφημερίδα "Πρώτο Θέμα"): «Η μακρόχρονη στρατηγική της Άγκυρας, αν χρειαστεί πιστεύω, είναι να κάνει ένα θερμό επεισόδιο και να μας πάει σε διαπραγμάτευση καβάλα»!

Και γιατί να μας πάει σε  «διαπραγμάτευση καβάλα» μετά από ένα θερμό επεισόδιο η Τουρκία και να μην την πάμε ΕΜΕΙΣ «καβάλα» μετά από το θερμό επεισόδιο; 

Απορρίπτει δηλαδή εκ των προτέρων την πιθανότητα να ηττηθεί η Τουρκία από τις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις στο «θερμό» επεισόδιο που θα προκαλέσει η ίδια. Αρνείται την πιθανότητα να επικρατήσει η Ελλάδα και οι ελληνικές Ενοπλες Δυνάμεις στο «θερμό» επεισόδιο.
Αυτή την γνώμη έχει για τις Ένοπλες Δυνάμεις ο υπουργός Εξωτερικών. Οτι είναι "σφαγμένες από χέρι" σε περίπτωση θερμού επεισοδίου με τη Τουρκία;

Ουσιαστικά ο Ν.Κοτζιάς είπε στην Επιτροπή ότι «Θα ηττηθούμε από τη Τουρκία αν μας πάει σε θερμό επεισόδιο»!


Εάν πήγαινε με αυτή την σκέψη ο Παπαμελετίου …δεν θα πήγαινε.
 

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΘΑΝΑΤΟΣ Ο ΗΡΩΑΣ

ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΑΓΕ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ;

Ανώνυμος είπε...

κοιτα την δηλωση του Κοτζια για να καταλάβεις.

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΟΠΟΙΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ
ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕΤΑΞΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑΣ
ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ''ΣΥΜΜΑΧΟΙ'' ΣΤΗ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝΕ
ΜΕΤΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΓΑΛΛΙΑ
ΜΕΤΑ ΞΑΝΑΓΡΑΦΟΥΝ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΑΓΝΟΟΥΝ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΤΑ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ
ΜΕΤΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ
ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ
ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ
ΑΥΤΗ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ή Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΔΕΝ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ
ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ '' ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΜΑΤΑ '' ΝΑ ΔΙΑΙΩΝΙΖΕΤΑΙ ΑΥΤΗ Η ΑΚΡΩΣ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ;; ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΦΤΑΣΟΤΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΨΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ 'Η ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΣΑΝ ΠΡΟΒΑΤΑ ΣΤΗ ΣΦΑΓΗ
ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΟΥ ΜΗ ΓΕΝΟΙΤΟ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΜΠΑΜ

Ανώνυμος είπε...

Απαντηση θα εχεις απο μονος σου αλλα θα πρεπει να κλεισεις οριστικα μια και καλη τη τηλεοραση και να ενημερωνεσαι μονο απο το ιντερνετ φιλτραρωντας ο ιδιος οσα θα διαβαζεις.

Ανώνυμος είπε...

στηνουν κλιμα ητοπαθειας για να υπογραψουν χωρις να χρειαστει θερμο επεισοδιο .και γω που ειμαι ασχετος το καταλαβαινω
απλα ειναι τα πραγματα. οι ανθρωποι ειναι ακρως επικινδυνοι.

Ανώνυμος είπε...

Έχει απόλυτο δίκιο ο 6.55

Ανώνυμος είπε...

Καλό είναι να κάνουν την αυτοκριτική τους οι λοχίες , και να αναλογιστούν τι έκαναν αυτοί για να δικαιωθεί ο Παπαμελετίου. Εάν δεν τον είχε στείλει ο Ιωαννίδης της επάρατης χούντας αλλά ο Παπανδρέου, θα ήταν εξ΄άρχης… πλανητικός ήρωας. Οι θρασύτατοι «στρατηγοί» τον αποκαλούν Ταξίαρχο. Ποιοι ; αυτοί που ήταν «δεκανείς» όταν αυτός ήταν Ταγματάρχης. Ξεχνούν πως τον διέλυσαν οι «δημοκρατικοί» , λόγω του ότι θεωρούνταν χουντικός.

Ανώνυμος είπε...

Εκτός του Ντούβα που γλύφοντας και έρποντας έγινε αρχηγός, όλοι οι άλλοι αξιωματικοί της Α. Μοίρας Καταδρομών που πολέμησαν στην Κύπρο, πήγαν ουσιαστικά στον… κάδο. Π.χ ο Μπένος πετάχθηκε σε γραφεία εθνοφυλακής στην Φωκίδα.. Μέχρι και ονομασία άλλαξαν της Μοίρας για να μην θυμούνται. Και επειδή δεν ξεχνώ τον Παπαμελετιου αποστράτευσαν οι πρασινοφρουροί το 83 με τον βαθμό του Ταξίαρχου γιατί χαλούσε την φιλιππινέζικη επετηρίδα.

Ανώνυμος είπε...

Χωρίς να θέλω να μειώσω τον ηρωισμό των συμμετεχόντων στην επιχείρηση ΝΙΚΗ, ένα καλό αλλά αναπάντητο ερώτημα είναι, με τι οπλισμό κατέβηκαν στην ΚΥΠΡΟ . Καθ΄οσον γνωρίζω είχαν τυφέκια Μ1 ,οπλοπολυβόλα μπαρ, κάτι πολυβόλα Μπραουνιγκ, και κάτι αρχαία μπαζούκας. Άλλαξαν οπλισμό και πότε; Δεν αλλάζεις απλά και εύκολα οπλισμό όταν πας σε πόλεμο. Mήπως ήταν προσχεδιασμένη η μεταφορά τους; Eπιχειρησιακά η Μοίρα είχε την Κρήτη και την Κύπρο. Για αυτό τον λόγο για πολλά χρόνια έκαναν συνεχείς αναγνωρίσεις οι αξιωματικοί της στην Κύπρο. Μάλιστα πολλοί εξ ΄αυτών υπηρέτησαν και σε μονάδες καταδρομών στο νησί. Βλέπε Ραυτόπουλος, Ναπολέων Δαμασκηνός, Αλέξανδρος Μανιάτης ,κ.α. Χαρακτηριστικό παράδειγμα μάλιστα ότι και δύο πρώην αξιωματικοί της Μοίρας συμμετείχαν στο πραξικόπημα κατά του Μακαρίου. Ο ταγματάρχης Μανιάτης Αλέξανδρος, ο οποίος πυροβόλησε και τραυμάτισε στο κεφάλι τον Κύπριο ίλαρχο Σταύρο Αχιλλέως, επειδή κατά το πραξικόπημα αρνήθηκε να βάλει με το άρμα του κατά του κτιρίου της μητρόπολης Κερύνειας, και ο ταγματάρχης Ναπολέων Δαμασκηνός, ο οποίος στο πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου ηγήθηκε των δυνάμεων των ΛΟΚ που επιτέθηκαν κατά του προεδρικού μεγάρου. Εκτέλεσε έναν εθνοφρουρό που δεν υπάκουσε στις διαταγές του, κακοποίησε τον υπουργό Δικαιοσύνης Χρίστο Βάκη και συμμετείχε στη λεηλασία του προεδρικού μεγάρου.

Ανώνυμος είπε...

ποιος ειπε βρε αριδι οτι θα ηττηθούμε ?τσακισουσου φυγε οχι μονο απο το υπουργειο αλλλα και απο τη χωρα λερα του τσιμπουκιου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...