Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 26 Μαΐου 2019

Οταν ψηφίζουν στην Ελλάδα....Αυστραλοπίθηκοι. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ 2.5 - 4.5 %




Θα αντικαταστήσουν σταδιακά την Χρυσή Αυγή, τον Καμμένο και τον Καρατζαφέρη με τον πωλητή διαφόρων αξεσουάρ,  γιατί κάποιος πρέπει να μαντρώνει τους χαζοχαρούμενους «πατριώτες».
Έτσι ροκάνισαν τον Λαϊκό Σύνδεσμο - Χρυσή Αυγή, προς όφελος του «ότι θέλεις μπάρμπα» Κυριάκου Βελόπουλου. Τα δύο κόμματα μοιράζονται το 10% των Ελλήνων ψηφοφόρων και εκλέγουν από έναν ευρωβουλευτή, αντικαθιστώντας το «μνημονιακό» ΛΑΟΣ στο χώρο της δεξιάς. Επίσης σίγουρα η Ελληνική Λύση «λεηλατεί» τους ΑΝΕΛ: «Με το ζόρι» το κόμμα του Π.Καμμένου φτάνει το 1% και πληρώνει την στήριξη στην κυβέρνηση Τσίπρα, ίσως περισσότερο και από την κυβέρνηση Τσίπρα. 
Ο ΣΥΡΙΖΑ «κρατάει» στο 25% περίπου, ενώ οι ΑΝΕΛ «χάνονται» οριστικά στο τούνελ της πολιτικής ιστορίας αφού το χρονικό διάστημα μέχρι τις εθνικές εκλογές δεν επαρκεί για να ανακάμψουν.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η πουτανα η τηλεοραση, μπαινει βλεπεις σε καθε ανεγκεφαλου το σπιτι 24/7 και καποιοι που καλοπληρωνουν για να εχουν καθημερινη επαφη με τα ανεγκεφαλα διποδα, καποια στιγμη θα γευθουν πλουσιοπαροχα τους καρπους τους. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΓΙΑ ΧΩΡΑ! ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ;

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΝ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΠΡΟΣΕΧΩΣ ......

Ανώνυμος είπε...

2 ευρωβουλευτες θα βγαλει η χρυγη αυγη και 1 ο κηραλοιφης , να τα λεμε ολα

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...