Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 25 Μαΐου 2019

Τους φτύνουν και λένε ...ψιχαλίζει.




Σε πανωλεθρία για τον ΣΥΡΙΖΑ εξελίχθηκε η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του κόμματος στο Σύνταγμα στην Αθήνα. Η ομιλία ήταν προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 19:30, αλλά δεν αρχίσει ακόμη.
Μάλιστα εκτός από την καθυστέρηση, η πλατεία μπροστά από το άγαλμα του Αγνώστου Στρατιώτη ναι μεν έχει γεμίσει αλλά δεν έχει τον παλμό των προηγούμενων ετών.
8 παρά στο Σύνταγμα για τη συγκέντρωση του Τσίπρα που θα άρχιζε στις 7 και μισή. Αλλά όπου να' ναι φτάνουν τα πούλμαν από τους καταυλισμους και τα hot spot. Διάσπαρτοι «φίλοι και οπαδοί» του ΣΥΡΙΖΑ με σημαίες είχαν μαζευτεί την πλατεία Συντάγματος, δείχνοντας μια απογοητευτική εικόνα για την τελευταία ομιλία του Αλέξη Τσίπρα πριν τις Ευρωεκλογές και τις δημοτικές-περιφερειακές εκλογές της Κυριακής τις οποίες ο ίδιος έχει χαρακτηρίσει ως δημοψήφισμα (αρχικά για την κυβέρνησή του και αργότερα για τα μέτρα κοινωνικής ελάφρυνσης που εξήγγειλε).
Αυτό σχολίασαν άλλωστε και οι χρήστες του Twitter, οι οποίοι ανέφεραν πως η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα άργησε επειδή δεν μαζεύτηκε ο κόσμος που ανέμεναν οι οργανωτές.
Από τις 9, λοιπόν, το βράδυ της Παρασκευής viral στο Τwitter έχει γίνει το hashtag #Σύνταγμα, όπου και οι χρήστες του Διαδικτύου δημοσιεύουν φωτογραφίες από το «άδειο» Σύνταγμα.





Μεγαλειώδης ήταν και η συγκέντρωση της Νέας Δημοκρατίας στην παραλία της Θεσσαλονίκης. Λαοθάλασσα ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του και του Κούλη Μητσοτάκουλα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...