Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 10 Μαΐου 2019

Tι έκανες επι χούντας Μπαμπά;

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ
****************************************** ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ gr

Mουσουλμάνοι αντικαθιστούν τους Έλληνες: Σχέδιο Κυβέρνησης & ΟΗΕ για να ενσωματωθούν 40.000 Αφγανοί, Σύριοι & Ιρακινοί στη χώρα!
165
SHARES
Δημοσίευση: 10 Μαΐου 2019, 7:00 μμ | Ανανέωση: Μάιος 10, 2019 στις 7:08 μμ

Η χώρα σιγά-σιγά οδηγείται σε αποσύνθεση. Στο άμεσο μέλλον, εάν συνεχιστεί η αθρόα εισβολή μεταναστών, θα δημιουργηθεί μία πολυπολυτισμική κοινωνία, χωρίς αρχές και αξίες. Μεταφέρονται ήθη και έθιμα στον τόπο μας ξένα, που δεν έχουν σχέση με τον Ελληνισμό και την Ορθοδοξία.



Η αδιαφορία της Κυβέρνησης είναι τεράστια. Μεθοδικά διαγράφουν την Ελληνική Ιστορία, μειώνουν το ορθόδοξο συναίσθημα στα σχολεία μας, με σκοπό και στόχο να αφελληνοποιήσουν την κοινωνία.

Και όχι μόνο αυτό, οι μετανάστες κλείνουν δρόμους, αλλά και απαιτούν περισσότερα δικαιώματα.

Η Κυβέρνηση λοιπόν είναι εδώ, για να δώσει ακόμα περισσότερα δικαιώματα στους μετανάστες. Εξάλλου το έχουμε πει στο ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ξεμείνει από ψηφοφόρους και θα κάνει τα πάντα για ικανοποιήσει τα δικαιώματα των μεταναστών!

ΣΧΕΔΙΟ-ΣΟΚ




Τη σταδιακή ενσωμάτωση στην ελληνική κοινωνία περίπου 40.000 προσφύγων οι οποίοι αναμένεται να πάρουν άσυλο από τους συνολικά 72.000 που έχουν καταθέσει αίτηση μέχρι και τις 25 Απριλίου θα επιχειρήσει το επόμενο διάστημα η Ύπατη Αρμοστεία σε συνεργασία με τις ελληνικές αρχές.

Παράλληλα στα σχέδιά της είναι και η αύξηση των περίπου 5.000 διαμερισμάτων τα οποία ενοικιάζουν πρόσφυγες μέσω ευρωπαϊκών προγραμμάτων σε όλη την Ελλάδα και όχι η δημιουργία νέου καμπ φιλοξενίας.

Αυτά δήλωσε ο αντιπρόσωπος της Ύπατης Αρμοστείας των Ηνωμένων Εθνών για τους Πρόσφυγες στην Ελλάδα (UNHCR) Φιλίπ Λεκλέρκ, όπως αναφέρει το ethnos.gr προκαλώντας σοκ στην ελληνική κοινωνία.

Ο ίδιος αναγνώρισε ότι αυτό είναι ένα δύσκολο στοίχημα δεδομένου ότι πολλοί Έλληνες αναγκάζονται λόγω της κρίσης να εγκαταλείψουν την χώρα και να αναζητήσουν στο εξωτερικό δουλειά. Ωστόσο η ενσωμάτωση των Σύριων, των Αφγανών αλλά και των Ιρακινών στην ελληνική κοινωνία είναι εφικτή πρόσθεσε φέροντας ως παράδειγμα την αλβανική κοινότητα.

Σύμφωνα με τον αντιπρόσωπο της Ύπατης Αρμοστείας στην Ελλάδα έχουν δημιουργεί 24.000-25.000 θέσεις σε 5.000 ενοικιαζόμενα σπίτια σε όλη την Ελλάδα. Ο αριθμός αυτός θα πρέπει να αυξηθεί το επόμενο διάστημα ανέφερε τονίζοντας ότι είναι ένα δύσκολο και ακριβό πρότζεκτ το οποίο χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση η οποία και θα πρέπει να αποφασίσει να διαθέσει και τα αντίστοιχα κονδύλια.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...