Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 5 Μαΐου 2019

Αστακομακαρονάδα τέλος.Τα σκούπισαν οι Συριζαίοι.


Το γραφικό ενετικό λιμάνι των Χανίων επέλεξε ο τρισμέγιστος Τσίπρας για να δειπνήσει με την οικογένεια του, φίλους και συνεργάτες, λίγο πριν αναχωρήσει για Αθήνα. Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες, μαζί του ήταν η σύντροφός του Μπέτυ Μπαζιάνα, ενώ μεταξύ των συνδαιτημόνων ήταν ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευάγγελος Αποστολάκης, ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης, ο υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος Γιώργος Σταθάκης μαζί με την σύζυγό του Θέμιδα Γκέκου και την κόρη του Δωροθέα, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές Παναγιώτης Κουρουμπλής, Πέτρος Κόκκαλης, Έλενα Κουντουρά, οι βουλευτές Χανίων Βάλια Βαγιωνάκη και Αντώνης Μπαλωμενάκης και άλλοι φίλοι και συνεργάτες. Το «ευχάριστο κλίμα» δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. Όπως ενημερώνει Χανιώτισσα αναγνώστρια του ΜΑΚΕΛΕΙΟ, οι Εθνοπατέρες μας δείπνησαν πολύ… κομμουνιστικά, δηλαδή σε μια ψαροταβέρνα πανάκριβη με τη μισή αστυνομική δύναμη Χανίων να φυλούν σκοπιά απέξω.

Δείτε τι περιγράφει η αναγνώστρια:

«Και φυσικά έφθασε κι η στιγμή που ο «Τρισμέγιστος» Αλέξης ….θα ερχόταν και Χανιά για να βρεθεί κοντά στους «ευσεβείς» ….πιστούς του κατά τας Κρητικάς διακοπάς του! Ωραία βραδιά η χθεσινή χωρίς ιδιαίτερο κρύο …και το Παλιό Λιμάνι των Χανίων έλαμπε …Ίσως γιατί περίμενε και την άφιξη των Κυβερνητικών μεγαλοστελεχών μαζί με τους παρατρεχάμενους τους….μιας και η ομιλία του μεγάλου «ρήτορα»-πρωθυπουργού Αλέξη ήταν από πάνω ακριβώς στο Στάδιο της πόλης…
Κάνοντας την συνηθισμένη μας βόλτα παρατήρησα πως μία ψαροταβέρνα της περιοχής…η γνωστή και πανάκριβη ψαροταβέρνα για εισοδήματα που μας έχουν αφήσει οι Τσυριζοπροδότες να διαθέτουμε, ήταν άδεια μεν, με καλοστρωμένα και φίνα τραπέζια δέ….! Πιο κάτω φυσικά κι ήταν αποκλεισμένοι οι δρόμοι με μπόλικο μπατσικό εν…αναμονή! Μόνο εξακρίβωση στοιχείων δεν ζητούσαν!! Και φυσικά εννοείται πως εκεί ακολούθησε και το καλλιγούλειο δείπνο της «κουρασμένης» παρέας του Αλέξη από τις εβδομαδιαίες διακοπές(!) που είχαν προηγηθεί και διοργανωθεί απο τον Σφακιανό κολλητό του.. Πολάκη!
Ήταν όλοι τους εκεί….Ήταν όλοι αυτοί που άρον άρον «συμφώνησαν» για το ξεπούλημα της Μακεδονίας της μίας και Ελληνικής…αφού «φρόντισαν» και για τον άμεσο λαθροεποικισμό μας…. Πρώτη πρώτη η κα..Κουντουρά…ο κος Σταθάκης…ο κος Κουρουμπλής ο βαψομαλιάς και πάντα πειθήνιος..Σπίρτζης ο πρόθυμος(!) Αρχηγός ΓΕΣ κος..κος Αποστολάκης…και λοιποί ντόπιοι παρατρεχάμενοι και τσυριζοβουλευτές (οι περισσότεροι μετά συζύγων-συντρόφων..) για τους οποίους «παίζεται» άν θα…ξαναβγούν!
Και ενώ αυτοί έτρωγαν και έπιναν μες στην τρελή χαρά μιάς κι άλλοι…πλέρωναν….για να ξεπουλάνε αυτοί εδάφη ποτισμένα με αίμα ..πετώντας και κανά ξεροκόμματο (επίδομα…κοινωνικής παροχής) σε όποιον γουστάρουν….εμείς βιαστήκαμε να απομακρυνθούμε από την Μαδούρεια παρέα της σήψης και..ντροπής!
Άντε και του χρόνου με υγεία και ότι ήθελε…προκύψει απο εκλογές που δεν…ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ…..»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...