Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 3 Μαΐου 2019

Κλασικό παράδειγμα Κρητικού γλύφτη.


Ο Λουδοβίκος των Ανωγείων, ο εκλεκτός της Νατάσας, έπαιξε λαούτο στον Τσίπρα .
Τον Λουδοβίκο των Ανωγείων που ήταν ο αγαπημένος  στην καραμανλική «αυλή», αγαπημένος μουσικός της Νατάσας Παζαΐτη, της συζύγου του Κώστα Καραμανλή, με την οποία έκανε κοινές εμφανίσεις και εκδηλώσεις, ακούει σχεδόν εκστατικός ο Τσίπρας να συνοδεύει στο τραγούδι τον Σαμίρ, έναν Αφγανό.

Υπό τους ήχους λοιπόν του μαντολίνου του Λουδοβίκου, ο Σαμίρ τραγούδησε στον Τσίπρα ένα τραγούδι,  απλά και μόνο για προεκλογική χρήση στα Μ.Μ.Ε ,και για να κολακέψει τους κρητικούς ψηφοφόρους.


Απόψε έριξε στα ΧΑΝΙΆ την ρουκέτα των εκλογών.

Ισχυρή αστυνομική δύναμη βρισκόταν από το πρωί στο σημείο για να εγκαταστήσει  τα μηχανήματα ανίχνευσης μετάλλων από τα οποία πέρασαν άπαντες πριν μπούνε  στην αίθουσα όπως βλέπετε και στην φώτο , ενώ ο περιβάλλων χώρος ελέχθη εξονυχιστικά. .

Είπε λοιπόν "Στέλνω μήνυμα από τον τόπο του Βενιζέλου, του Γκρέκο και των... Ξυλούρηδων".

Τι είπες ρε ,οι υπόλοιποι τι είναι , παρατρεχάμενοι η παρακατιανοί  των Ξυλούρηδων;

 Τι μπινελίκια θα φάει άπο Σκουλάδες,  και λοιπούς κρητικάρχες γάμησε τα


Παρεμπιπτόντως να μην μιλήσουμε για τους δημοσιογράφους εδώ που έχουν πρήξει ...όρχεις με τον Τσιπρίσκο. Κάποιοι καφρο-γράφοι τον συγκρίνουν ακόμη και με τον Ανδρέα ως προς  την αγάπη που του είχαν,  και την υποδοχή που του έκαναν οι Κρητικοί. Πρέπει να έπεσε πολύ, μα πολύ χρήμα στους ....κοντυλοφόρους.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...