Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 19 Μαΐου 2019

Oι ψαράδες έπιασαν στον ύπνο τους Εβραίους..


Αίσθηση προκάλεσε παγκοσμίως η κίνηση μελών του πολυσυζητημένου συγκροτήματος Hatari  από την Ισλανδία  να σηκώσουν την σημαία της Παλαιστίνης μέσα στο ισραηλινό... άντρο, δηλαδή στον χώρο που διεξαγόταν ο 64ος μουσικός διαγωνισμός της Eurovision στο Τελ Αβίβ.
Τα μέλη της εναλλακτικής μπάντας έμελλε να δώσουν πολιτικές προεκτάσεις στην παρουσία τους στη διοργάνωση καθώς την ώρα που η κάμερα ζούμαρε πάνω τους για να τους ανακοινωθεί η βαθμολογία του κοινού, οι Ισλανδοί σήκωσαν κασκόλ με τα χρώματα της Παλαιστίνης, στέλνοντας μήνυμα υπέρ της Ελευθερίας των παλαιστινιακών εδαφών μέσα από την πρωτεύουσα του Ισραήλ.
Ο σκηνοθέτης έδιωξε γρήγορα την κάμερα από τους Ισλανδούς, ενώ δεν χρειάστηκαν παρά λίγα δευτερόλεπτα προτού η ασφάλεια του σταδίου να μεταβεί στο booth της Ισλανδίας και να αφαιρέσει τα κασκόλ από τα μέλη του συγκροτήματος.

Στα ευτράπελα ήταν η ανεκδιήγητη εμφάνιση της Σιωνίστιας Μαντονας, με την προσπάθειά της να τραγουδήσει live μία διασκευή του «Like a Prayer», που έκλεισε φέτος 30 χρόνια από την κυκλοφορία του, αλλά η φωνή ήταν φάλτσα καθ’ όλη τη διάρκεια του τραγουδιού και το μηδέν από τους  θεατές στην ναζιστική Γερμανία. 


Τελικά, το μόνο που θα θυμόμαστε από αυτή την Eurovision είναι οι ωραίοι Ισλανδοί που σήκωσαν τις παλαιστινιακές σημαίες μέσα στο δολοφονικό κράτος του Ισραήλ, και απέδειξαν πως, αν είσαι συνειδητοποιημένος άνθρωπος και καλλιτέχνης, οφείλεις να εκφράζεσαι ελεύθερα και να μην νοιάζεσαι μόνο για την θλιβερή καριέρα σου.


1 σχόλιο:

Ο Πολιτης είπε...

χαιρε στους Ισλανδους που φορεσαν γυαλακια στους υπολοιπους
με κινδυνο την ζωη τους και την εργασια τους ζητησαν δικαιοσυνη μεσα στην φωλια του σιωνιστικου φιδιου
εαν εκμηδενιστουν μελλοντικα αυτο θα αποδεικνυει οτι ο σιωνισμος ελεγχει την μουσικη βιομηχανια παντου
κριμα η Ελληνογενης τραγουδιστρια εχει ληθαργο νου, να μην πω κατι χειροτερο

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...