Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 3 Μαΐου 2019

Ονειρεύονται να ανασυστήσουν το Άουσβιτς στην Ελλάδα.



Στην παρουσία Γερμανών αστυνομικών για τη φρούρηση των συνόρων της Ελλάδας με τη FYROM και για τον έλεγχο των αεροδρομίων της χώρας μας, προκειμένου να εμποδιστούν "παράτυποι μετανάστες" όπως τους αποκαλούν  να περάσουν προς τις άλλες ευρωπαϊκές χώρες, αναφέρονται δημοσιεύματα του γερμανικού Τύπου, αποκαλύπτοντας με τον πιο ξεκάθαρο και αναμφισβήτητο τρόπο την εκχώρηση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων στη Γερμανία.

Στην ουσία το γερμανικό τέταρτο Ράιχ- κράτος και η νέα Γκεστάπο ανέλαβαν την δημιουργία άτυπου τείχους της Ελλάδας προς την Ευρώπη το οποίο θα μετατρέπει τη χώρα μας σε περίκλειστο χώρο και σε αποθήκη ανθρώπινων ψυχών.

Με αφορμή την επίσκεψη του υπουργού Εσωτερικών της Βόρειας Ρηνανίας – Βεστφαλίας Xέρμπερτ Ρόιλ την Πρωτομαγιά στα σύνορα Ελλάδας – FYROM, αποκαλύπτεται ότι όπου εδώ και καιρό Γερμανοί αστυνομικοί εκτελούν χρέη συνοριοφυλάκων, υποκαθιστώντας τις ελληνικές Αρχές.
Σύμφωνα με τον αρχηγό της αστυνομίας του Ντίσελντορφ Μάρτιν Νιντεργκεζές, οι αρμοδιότητες των Γερμανών αστυνομικών στην ελληνική μεθόριο ποικίλουν: φύλαξη των συνόρων, καταπολέμηση του λαθρεμπορίου και της παράνομης διέλευσης των συνόρων, πάταξη εγκληματικών δραστηριοτήτων στα σύνορα. Ο ίδιος τόνισε μιλώντας στο WRD ότι οι πρόσφυγες θα φιλοξενούνται σε κατάλληλες δομές, θα καταγράφονται, θα ανακρίνονται και θα ταυτοποιούνται, ενώ παράλληλα θα τους παρέχεται "ιατροφαρμακευτική περίθαλψη" (όπως πρόσφεραν και στο Άουσβιτς)  
 Όπως υπενθυμίζει το WDR “από το 2015 η Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία έχει στείλει στην Ελλάδα 146 αστυνομικούς για υποστήριξη”,


Τα νέα του Υιού.. ΚΡΟΚΟΥ Πράκτορα της ΣΤΑΖΙ. . 

Στο πλαίσιο της τριήμερης περιοδείας του στην Κρήτη και των συναντήσεών του με φορείς του νησιού, ο κ. Πετρος Κόκκαλης τόνισε τη σημασία της ψήφου στις ευρωεκλογές, ενώ...δήλωσε σχετικά: «Έχοντας δουλέψει στην τοπική αυτοδιοίκηση, είδα το κενό επικοινωνίας που υπάρχει μεταξύ των ευρωπαϊκών θεσμών και των τοπικών κοινωνιών. Αν έχω την τιμή να εκλεγώ ευρωβουλευτής, το σχέδιο μου είναι να δημιουργηθούν πυρήνες διαβούλευσης σε κάθε περιφέρεια της Ελλάδας, ώστε να συνδέσουμε τις τοπικές με τις ευρωπαϊκές πολιτικές».
 Στο επίκεντρο της συζήτησης με τον πρόεδρο, Σπύρο Σοφιανό και τον αντιπρόεδρο, Γιώργο Ευθυμίου της διοικούσας επιτροπής του ΤΕΕ Δυτικής Κρήτης βρέθηκαν θέματα διαχείρισης του τουρισμού και θέματα υποδομών όσον αφορά την ενέργεια, το νερό και τα απορρίμματα. Ο κ. Κόκκαλης θα βρεθεί αύριο στο Ρέθυμνο, όπου θα δώσει συνέντευξη τύπου με συνυποψήφιους ευρωβουλευτές και στη συνέχεια θα επισκεφθεί τα Ανώγεια. Την Κυριακή θα βρεθεί στο Ηράκλειο, όπου θα μιλήσει στην ανοιχτή πολιτική εκδήλωση του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ «Ευρώπη της Αλληλεγγύης».

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι άσχημο. Να γυρίσουν στις χώρες τους

Ανώνυμος είπε...

Οπωσδηποτε στειρωση .... Αλλιως λουτρο με αεριο νευρων.

Ανώνυμος είπε...

920 οκ να φυγουν αλλα ποτε θα γινει ενα μπαμ μπας και φυγουν οι δικοι μας λαθροελληνες δλδ οι ανθελληνες με προβια πατριωτη, περιμενω να το δω , να δω βαπορια και αεροπλανα να οδευουν προς Καιρο μερια-

Ανώνυμος είπε...

Δεν παμε καλα συνελληνες. Ο αλλος ειναι ταβλα στο κρεβατι του νοσοκομειου και ο αλλος τραβαει σελφις. Και μιλαμε για επιστημονες!!!!!!!! Δεν μπορω να κρατηθω απο τα γελια, αυτη η χωρα δεν σωζεται με τιποτα!
https://www.pronews.gr/koinonia/770125_ennea-pyrosvestes-apegklovisan-ton-atselenti-nosileyetai-me-katagma-stin-plati-kai

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...