Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 3 Μαΐου 2019

Εμπρός στον δρόμο που χάραξε ο... ΛΑΟΣ.




Η ιστορία επαναλαμβάνεται.  Ο τελευταίος να κλείνει και την πόρτα.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

"Η ιστορία επαναλαμβάνεται. Ο τελευταίος να κλείνει και την πόρτα."

Αυτό Ίχνος θα το δούμε στις εκλογές που έρχονται. Προς το παρόν αποθηκεύω τον σύνδεσμο.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είμαστε εμείς οι εκατοντάδες χιλιάδες απλοί ψηφοφόροι της και όχι οι 5-6 εικονιζόμενοι.

Ixnos είπε...

Εσείς οι εκατοντάδες χιλιάδες να προσέχετε που βάζετε τον...σταυρό σας. Αυτούς τους προαναφερόμενους έξη εσείς μερικοί δεκάδες χιλιάδες τους σταυροδοτήσατε για να το παίζουν «πόσα δίνεις πόσα θες». Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα. Από αλλού ξεκινούν, και αλλού καταλήγουν, ανεξάρτητα από την βουλή των πολιτών..

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς έχεις δίκιο Ίχνος γι αυτό τα νέα ψηφοδέλτια είναι φτιαγμένα από χρυσαυγίτες μόνο για χρυσαυγίτες. Ελπίζουμε ότι σαν χρυσαυγίτες αυτοί δεν θα μας προδώσουν όπως έγινε παλαιότερα με κάποιους άλλους σαν τους Κουκούτση και Μίχο που σε καιρό οικονομικής εξαθλίωσης για εμάς τους απλούς πολίτες δεν τους έφταναν τα έξι χιλιάρικα τον μήνα.

Ο κ. Λ. Φουντούλης δεν ήταν άνθρωπος της Χ.Α και είχε δεχθεί να είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής για την μνήμη του αδικοχαμένου παιδιού του Γιώργου.

Φαίνεται ότι το πάθημα με τους στρατηγούς τους έγινε μάθημα στην Χ.Α, γι αυτό μακριά από την νεότερη γενιά των στρατιωτικών, και αυτό το μήνυμα απευθύνεται στους ψηφοφόρους και των άλλων πατριωτικών κομμάτων που τους έχουν και κακώς σε εκτίμηση.

Ανώνυμος είπε...

Η αληθεια ειναι οτι καθε φορα που περδεται ο καρατζαφερηs η καθεστωτικη δημοσιογραφια μετατρεπει την πορδη του σε ειδηση και την κοινοποιει προs πασα κατευθυνση και ιδιατερωs προs τουs φουκαριαρηδεs τηλεθεατεs..
Η πολιτικη συγκυρια ειναι ακρωs ευνοικη για να κανει κανειs πολιτικη ακομα και με πορδεs οταν δεν εχει τιποτα αλλο να πει..
Πολυ περισσοτερο μαλιστα οταν ξερει πολυ καλα οτι οι πορδεs του θα μετατραπουν σε ειδηση..
Aλλα πωs καταφερε αυτοs ο ανθρωποs να φτασει στον υψιστο βαθμο του δημοσιου ενδιαφεροντοs ωστε ακομα και η πορδη του να αποτελει ειδηση;;;
Ιδου η απορια..
Πωs γινεται πολιτικοι αναλυτεs επικοινωνιολογοι και θεωρητικοι να διαγκωνιζονται ποιοs θα πρωτοαναλυσει την πορδη του καρατζαφερη..
Ο καρατζαφερηs δηλαδη,με καθε πορδη του που κοινοποιει στη ζωη μαs αποκαλυπτει το ποσο σαθρο και ξευτιλισμενο ειναι το πολιτικο μαs συστημα και ποσο γελοια,ξετσιπωτη ειναι η δημοσιογραφια που το στηριζει..
Ο σωζων εαυτο σωθητω εστω και περδομενοs..

Ανώνυμος είπε...

οποιος γυρευει τα πολλα (λεψτς στην τσεπη του ) χανει και τα λιγα.
ΑΣ παει τωρα ο στριφτομουστακιας στο λαος να παρει χιλιους ψηφους και 0 ευρω ., αφου νομιζει οτι αυτον ψηφισαμε και οχι χρυση αυγη, αντε με τον καθε μπαγλαμα που την ψωνισε και την ειδε ηγετης

Ανώνυμος είπε...

Παραιτηση Γαλεου απο θεσειs ευθυνηs στο ΛΑΟΣ και απο καθε υποψηφιοτητα!

Ο Αντωνηs Μυλωνακηs ανακοινωσε τη δημιουργια του κομματοs"Ανεξαρτητο Πατριωτικο Ενωτικο Κινημα"

η πρωην ερωμενη ο ερωτυλοs παρ'ολιγο διγαμοs τηs ζωηρηs ξανθιαs με το εξωγαμο...
η νυν Κορινθια ερωμενη με το πλαστο απολυτηριο λυκειου...

edolio5.blogspot.com/2019/02/7000_17.html
edolio5.blogspot.com/2019/03/7000.html
αν τα μαθει ο στεφανοs λεσβοs θα τον ξευτιλισει τον ξευτιλισμενο βρωμιαρη!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...