Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 2 Μαΐου 2019

Είπε αυτά που θέλουν να ακούσουν οι ...παρατρεχάμενοι.


«Φουριάρικο κατσίκι» χαρακτήρισε ο Τσίπρας τον Μητσοτάκη, αναφερόμενος στο θέμα του debate αλλά και της πρότασης μομφής κατά του Παύλου Πολάκη. Χρησιμοποιώντας μια έκφραση της Κρήτης, όπου και βρίσκεται, ανέφερε πως ο πρόεδρος της ΝΔ κάνει σαν το κατσίκι που πηδά από’δω κι από “κει, και… κρύβεται πίσω από το θέμα του Παύλου Πολάκη προκειμένου να αποφύγει το debate.
Ο Αλέξης βρέθηκε σήμερα στο Χουδέτσι του Ηρακλείου με ενα τσούρμο παρατρεχάμενους (γιατί το χωριό είναι πολύ μικρό), και μίλησε στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε με τους υποψήφιους ευρωβολευτές από την Κρήτη.
Έπιασε την γνωστή μαστίχα όλων των ψευτοπολιτικών  «Σε αυτόν εδώ τον τόπο γεννήθηκαν μεγάλοι αγώνες για την ελευθερία, τη δημοκρατία, μεγάλοι αγώνες αντίστασης απέναντι σε κάθε τυραννία. Είναι αυτός ο τόπος που σε γεμίζει με ενέργεια, ορμή, αποφασιστικότητα. Δεν είναι τυχαίο που πριν από μια δύσκολη μάχη διάλεξα την Κρήτη για τρεις μέρες ανάκαυλας, αλλά δεν είναι απλή ανάκαυλα για όσους δεν καταλαβαίνουν, εδώ γεμίζουν οι μπαταρίες με ενέργεια», ( αφού οι Κρητικοί είναι μανούλες στο γλύψιμο της εκάστοτε εξουσίας)  είπε χαρακτηριστικά.
Χαρακτήρισε τον «Λαβύρινθο» ένα μικρό θαύμα με τη συμβολή ενός σπουδαίου Κρητικού από την Ιρλανδία, (είναι και αστοιχείωτος πανάθεμα τον, άκου κρητικός από την Ιρλανδία) τον Ρος Ντέιλι, εκ των υποψήφιων ευρωβολευτών του ΣΥΡΙΖΑ από την Κρήτη. Ο Αλ. Τσίπρας είπε ότι η Προοδευτική Συμμαχία σε αυτοδιοικητικό επίπεδο γίνεται πράξη και πάει για να εκλεγεί από τον πρώτο γύρο στο ψηφοδέλτιο του πρώην Πασοκατζή Σταύρου Αρναουτάκη που ως ευρωβολευτής είχε ψηφίσει να μην φύγουν τα Τουρκικά στρατεύματα από την Κύπρο.Τόσο Ελληναράς είναι.

Είπε ότι μεγάλη δημοκρατική τομή είναι ο νόμος για την απλή αναλογική που θα δώσει το έναυσμα για τις γνωστές συνεργασίες κατω από το τραπέζι, για το καλό του τόπου - τσέπης των.
Μιλώντας για τον δήμαρχο Αρχανών-Αστερουσίων,Μανώλη Κοκο-σάλη, είπε ότι είναι άνθρωπος που δίνει τον εαυτό του για την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Το μεσημέρι επισκέφθηκε το τμήμα του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης, Γούρνες – Χερσόνησος, το οποίο δόθηκε στην κυκλοφορία πριν από λίγες ημέρες από τον Χρήστο Σπίρτζη.

Μετά την περιήγησή του στον αυτοκινητόδρομο, περπάτησε στα στενά του Ηρακλείου της Κρήτης όπου «τυχαία» συνομίλησε και φωτογραφήθηκε με ...πολίτες. Μάλιστα συνάντησε όλως «τυχαία» και τον ποδοσφαιριστή, Γιώργο Σαμαρά...όπως και τον υπουργό του Σταθάκη.


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΝ ΠΑΡΑΣΥΡΕΣΤΕ ΟΤΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ. ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΕΓΕΛΑΣΟΥΝ ΤΟ ΠΟΠΟΛΟ . ΤΕΤΟΙΑ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥΣ ΕΔΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΓΕΡΟΠΟΥΣΤΑ ΡΟΤΣΙΛΝΤ .
ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...