Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 22 Μαΐου 2019

Aπανωτά εμφράγματα στο Γεντι Κουλέ.


Ο ΟΦΗ κέρδισε την παραμονή στο... θρίλερ της 10ετιας, 3-2 τον Πλατανιά στο 95'! Από την… κόλαση στον… παράδεισο σε τέσσερα λεπτά.

Η αναμέτρηση στο «Γεντί Κουλέ» ήταν γκραν γκινιόλ και επιφύλαξε το απόλυτο κοντράστ συναισθημάτων… Ο ΟΦΗ πέτυχε το μεγάλο στόχο του, έστω και στις καθυστερήσεις. Πήρε τη νίκη και σε συνδυασμό με το 0-0 στα Περιβόλια πανηγύρισε. Η συνάντηση επεφύλαξε δυνατές συγκινήσεις και το φινάλε ήταν απίστευτο!
Στο 9’, οι «ασπρόμαυροι» κέρδισαν πέναλτι σε μαρκάρισμα του Ποζατζίδη στον Σασί και ο Νέιρα ήταν εύστοχος για το 1-0. Στη συνέχεια ο ΟΦΗ συνέχισε να πιέζει, σκόραρε με τον Φερέιρα στο 15’, αλλά στο ξεκίνημα της φάσης ο Σασί υποδείχτηκε οφ σάιντ.
Ο χανιώτικος σύλλογος ανέβηκε και στο 42’ ισοφάρισε, στην πρώτη ευκαιρία του στο παιχνίδι. Ο Νίλι εκτέλεσε το κόρνερ, οι αμυντικοί δεν έδιωξαν σωστά και ο Τσαμούρης με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα (1-1).
Στο 69’, έτσι, ο Νέιρα έκανε την επαναφορά από ασθενές διώξιμο και ο Γιακουμάκης με μονοκόμματο πλασέ πέτυχε το 2-1. Πάνω στον άκρατο ενθουσιασμό του, ωστόσο, έβγαλε τη φανέλα για να πανηγυρίσει, δέχτηκε 2η κίτρινη και αποβλήθηκε!
Το αριθμητικό μειονέκτημα, ωστόσο, το είχε για λίγα λεπτά, αφού στο 76’ ο Μπιανκόνι, μετά από εκτέλεση κόρνερ, χτύπησε Παπάζογλου και Νέιρα και αποβλήθηκε κι εκείνος. Το παιχνίδι ήταν στην… κόψη του ξυραφιού και ο Πλατανιάς «άγγιξε» την ισοφάριση στο 82’, αλλά ο Λουκίνας αστόχησε σε κενή εστία με το κεφάλι.
Κι ενώ ο ΟΦΗ δεν κινδύνευσε στα επόμενα λεπτά, στο 91’ ήρθε η ψυχρολουσία! Μετά από κόντρα σε σουτ, η μπάλα στρώθηκε στον Παπανικολάου, που με υπέροχο πλασέ έκανε το 2-2.
Εκεί έπεσε βουβαμάρα και ...εμφράγματα.
 Ο ΟΦΗ όμως  παρά το σοκ, δεν το έβαλε κάτω και στο 95’ με εκτέλεση φάουλ του Ναμπί διαμορφώθηκε το τελικό 3-2 που έφερε την λύτρωση.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...