Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 1 Μαΐου 2019

Ρε που ΠΑΜΕ δυό χιλιάδες μόνοι μας.


Ολοκληρώθηκαν σε χρόνο εξπρές τα συλλαλητήρια και οι κινητοποιήσεις για την εργατική Πρωτομαγιά.  
Μάλιστα εντύπωση προκάλεσε πώς για πρώτη φορά και μάλιστα επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ τα μπλοκ των διαδηλωτών δεν κατευθύνθηκαν στην αμερικανική πρεσβεία, αλλά οι κινητοποιήσεις περιορίστηκαν στο κέντρο της Αθήνας. Μόνο 10 άτομα από το μπλοκ του ΚΚΕ Μ-Λ πέρασε τη Βασιλίσσης Σοφίας για να φτάσει στην πρεσβεία των ΗΠΑ. Ενδεικτικό είναι πως στη συγκέντρωση της ΑΔΕΔΥ συμμετείχαν μόλις 300-350 άτομα, ενώ σε αυτή του ΠΑΜΕ ήταν 2.500.  Χαρακτηριστικό της «ηρεμίας» που επικρατούσε ήταν πως οι κινητοποιήσεις κράτησαν μόλις 2 ώρες.


Χάος στο Παρίσι -Συγκρούσεις ανήμερα την Πρωτομαγιά. Ο Τσίπρας έκανε πρωτομαγιά με τον Πολάκη σε ταβέρνα στο Ρέθυμνο.



«Πάνω από 2.000.000 μετανάστες έχουν λάβει ανώνυμες χρεωστικές κάρτες. Ένα ποσό ύψους 500 δισ. φιορινιών (1,55 δισ. ευρώ) έχει δαπανηθεί με τον τρόπο αυτό», ανέφερε ο επικεφαλής της Ασφάλειας του Πρωθυπουργού, György Bakondi, στην ουγγρική τηλεόραση M1.Ο κ. Bakondi δηλωσε ότι οι κάρτες αυτές είναι παράνομες, επειδή οι Ευρωπαίοι πολίτες δεν μπορούν να κατέχουν ανώνυμες τραπεζικές κάρτες, δεν μπορούν να παρακολουθούνται και δεν έχει ξεκινήσει καμία διαδικασία δημόσιων προμηθειών για την έκδοσή τους.
«Η λύση αυτή, η οποία δεν έχει εξεταστεί και είναι παράνομη, αλλα και οι προσπάθειες εκ μέρους της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τη νομιμοποίηση της παράνομης μετανάστευσης αποτελούν κίνδυνο για την υγεία, και θα έχουν συνέπειες στον πολιτισμό για τους Ευρωπαίους πολίτες», δήλωσε μεταξύ άλλων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...