Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 10 Μαΐου 2018

Κρυφοχρυσαυγίτης Καμμένος – Χρυσή Αυγή 1-1





Ερώτηση προς τον Καμμένο κατέθεσαν 17 βουλευτές του   ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με τον Παναγιώτη Μπαντέμη, ο οποίος φέρεται να είναι «πυρηνάρχης»  της Χρυσής Αυγής και ταυτόχρονα  εθνοφύλακας, σύμφωνα με δημοσίευμα της Εφημερίδας των Συντακτών, η οποία δημοσιεύει και φωτογραφία του με τον Νίκο Μιχαλολιάκο. 
Όπως αναφέρουν ο Μπαντέμης φωτογραφίζεται  και με στελέχη του υπουργείου Άμυνας, όπως και με τον ίδιο τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο.  Οι βουλευτές  του ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζουν ότι  το ίδιο άτομο «έχει καταδικαστεί πρωτόδικα σε κάθειρξη 14 ετών και 10 μηνών ως επικεφαλής της επίθεσης σε βάρος δύο γυναικών από τη Βόρεια Ήπειρο στο Μεταξουργείο το 2011.
Η υπόθεση εκδικάστηκε στις 16.06.2015 και το Γ’ Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων καταδίκασε τον Μπαντέμη και τους άλλους δύο κατηγορουμένους, τον Alexander Steven James (ερήμην) και τον Γεώργιο Φουρνάρο, για ληστεία και για επικίνδυνη σωματική βλάβη, ενώ αναγνώρισε και το ρατσιστικό κίνητρο των δραστών».
Ο Παναγιώτης Μπαντέμης, πρώην πυρηνάρχης Δράμας της Χρυσής Αυγής, και ο Alexander Steven James καταδικάστηκαν σε κάθειρξη 14 ετών και 10 μηνών και ο Γιώργος Φουρνάρος σε κάθειρξη 15 ετών και 6 μηνών για τις κατηγορίες της ληστείας κατά συναυτουργία και της απόπειρας ληστείας, καθώς επίσης για επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συρροή και για παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία. Όλοι χωρίς αναστολή και με στέρηση των πολιτικών τους δικαιωμάτων για 3 χρόνια. 
Και ενώ το δικαστήριο απέρριψε τον ανασταλτικό χαρακτήρα στην έφεση, οι Μπαντέμης και Φουρνάρος κατάφεραν αργότερα να εξασφαλίσουν την αναστολή της ποινής τους μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση σε δεύτερο βαθμό. Έκτοτε οι δύο κατηγορούμενοι ζητούν αλλεπάλληλες αναβολές και τις πετυχαίνουν.
Η επόμενη δικάσιμος για την υπόθεση αυτή έχει προσδιοριστεί για τις 25 Μαΐου 2018.


Ελεύθερος ο Παναγιώτης Μπαντέμης

 

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σκεψου σε τι σταλινικο καθεστως ζουμε.Καταδικαστηκαν απο κομμουνιστοσυμμοριτικο δικαστηριο για "ληστεια","συναυτουργια","επικινδυνη σωματικη βλαβη","παρανομη οπλοφορια και οπλοχρησια" και τον μισο ποινικο κωδικα, με μαρτυρες-ψευδομαρτυρες,και με καταδικη χωρις αναστολη και το ρεζουμε; Στερηση...πολιτικων δικαιωματων για 3 χρονια!!!
Βρωμεροι δικαστες που ριχνουν κατω απο 10 χρονια ποινη σε σκληρους εγκληματιες ωστε να μην μπαινουν φυλακη,δινουν αδεια εξοδου σε καταδικασμενους φονιαδες,απαλλασουν εμπορους ναρκωτικων και ριχνουν ποινες χαδι σε Λιακουνακους,Αγγλουπες κλπ κλπ.
Οξω διεφθαρμενοι κοπριτες ουσστττ

Ανώνυμος είπε...

Αυτούς τούς βολευτές τού ΤΣΥΡΙΖΑ πότε θα θά τούς καταδικάσουν ??

Ανώνυμος είπε...

ποιος περιμεναν να παει στη εθνοφυλακή;;;;
ο jeison αντ@γονη!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Όχι,το τζέισον δεν πάει Εθνοφυλακή γιατί φοράει ακριβά καλσόν...Τη άλλη λούγκρα περιμένουν να πάει... Τη βαλιανάτου...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...