Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 16 Μαΐου 2018

Ύβρις κύριε δεν είναι το πουλί του Παπαδόπουλου…..



….Αλλά το μετέπειτα «δημοκρατικό πουλί», που μας έχει πηδήξει από όλες τις τρύπες. Το τι έχει κάνει; Ούτε δέκα τόμοι δεν φτάνουν για τα «κατορθώματα» του.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Παναγιωτίδης...Ποιός ειναι ο κύριος;Τον ξέρει η μάνα του;Ο πακιστανός γείτονάς του;Είναι μαλ@κας;Μήπως γυαλίζει τα πόμολα;Τινάζει την αχλαδιά;...Ρε δεν πάτε από κει που ήρθατε δημιοκρατικά νούμερα...που σας προσβάλλει την αισθητική του πρωκτού σας ,το πουλί του Παπαδόπουλου...Σιχάματα της κοινωνίας του γρακυλοπίθιακα.

Ανώνυμος είπε...

ΖΗΤΩ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ 21-04-1967
ΖΗΤΩ Ο ΕΘΝΑΡΧΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ !!
ΑΛΗΤΟΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΤΗ ΜΠΟΥΖΟΥ

Ανώνυμος είπε...

Αυτό τό μόρφωμα πού ονόμασαν μεταπολίτευση γιά νά παραπλανούν τό πόπολο ότι δήθεν αποκαταστάθηκε ή δημοκρατία ... , είναι σχέδιο πού εκπονήθηκε από εβραίους λόρδους στό λονδίνο τό 1973 . Προέβλεπε αυτά πού ζούμε από τότε !!
Τί δέν κατάλαβες δίποδο ??

Ανώνυμος είπε...

Προφανώς ένας από τους «δημοκράτες» που τα φάγανε μαζί με τον Πάγκαλο θα είναι

ΛΑΓΚΑΡΝΤ-ΜΠΟΓΙΑΡΝΣ-ΦΑΛΤΣΙΑΝΙ-ΟΦΣΟΡ-ΠΑΝΑΜΑ ΠΕΙΠΕΡΣ-ΝΟΒΑΡΤΙΣ-ΚΕΕΛΠΝΟ-ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΙ ΦΟΡ ΑΙ και λίστα της ρεμούλας δεν έχει τελειωμό.

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΠΕΡΙΤΤΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΞΑΘΛΙΩΣΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ. ΠΟΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΟΥΦΑΛΑ ΕΙΧΕ ΤΑ @@ ΝΑ ΕΞΟΡΡΥΞΕΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ; ΜΟΝΟ ΟΙ ΧΟΥΝΤΑΙΟΙ! ΤΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΤΟΞΑ ΠΕΡΡΙΤΩΜΑΤΩΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΤΑ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ ΑΦΟΤΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΟΛΟ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...