Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 22 Μαΐου 2018

Αυτός… είναι…Δήμαρχος.



Αχιλλέας Μπέος Δήμαρχος Βόλου: 
  
«Ως άνθρωπος καταδικάζω κάθε μορφή βίας. Έχω κάποιες αρχές στη ζωή μου. Για θέματα που δεν αφορούν την πόλη μου δεν βγάζω ανακοινώσεις και ψηφίσματα. Ερχόντουσαν οι προοδευτικοί στο δημοτικό συμβούλιο και ζητούσαν ψηφίσματα για την Ρωσία, την Αμερική, την Κούβα. Τι μας ενδιαφέρουν εμάς αυτά; Εμείς είμαστε ένα τοπικό όργανο που ασχολείται με τα ζητήματα της πόλης. Με τον Μπουτάρη θα ασχολούμαστε;  Έχει κλείσει θέση στο νεκροταφείο. Χαριτολογώντας το λέω. Όλοι φεύγουμε από τη ζωή κάποια στιγμή. Κακώς έγινε αυτό που έγινε. Καμιά φορά όμως τα χαστούκια κάνουν καλό. Ξυπνούν τα αίματα. Ήταν μια πράξη βίας, είναι καταδικαστέα, όμως μέχρι εκεί. Δεν θα ασχοληθεί μια ολόκληρη πόλη γι’ αυτό. Ας ασχοληθεί η δικαιοσύνη».

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο Μπογιοπουλος ο πρωην διευθυντης του Ριζοσπαστη,που ο Κουτσουμπας του εδωσε μια εις τα οπισθια και σβιιιιινννν,προσγειωθηκε στον σκατοσταθμο του Χατζημπουρδογλου του Γλειφτη που χρωσταει 10.000.000 ευρω στο Δημοσιο,και θα τα πληρωσουν τα κοροϊδα οι πολιτες...
Ο λεπρος κομμουνισταρας Μπογιοπουλος οταν οι απληρωτοι εργαζομενοι του Ρηαλ εκαναν διαμαρτυρια εξω απο τον σταθμο,οχι μονο δεν εμφανιστηκε εστω και συμβολικα για συμπαρασταση αλλα στη εκπομπη του δεν ειπε κουβεντα,η λερα!
Μπογιοπουλε,οταν ΧΕΖΕΙ ο Γλειφτης και του ΣΚΟΥΠΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΜΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ,ΤΙ ΓΕΥΣΗ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΤΟΥ;;;;;

Κομμουνιστες,παντοτινοι τσατσοι των Αφεντικων.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...