Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 20 Μαΐου 2018

ΑΥΓΗ: Έλληνες είναι οι... μη Έλληνες



Ένας άθλιος συντάκτης ενός αθλιότερου άρθρου στην Αυγή με τίτλο "Γιατί να ψηφίζουν οι ομογενείς;" αναφέρει έξι λόγους για τους οποίους οι Έλληνες ομογενείς δεν θα πρέπει να ψηφίζουν Οι Έλληνες ομογενείς, σχεδόν ισάριθμοι με τους ντόπιους, δεν πρέπει με την ψήφο τους να καθορίσουν τη ζωή των ντόπιων Ελλήνων.

Χαρακτηρίζει τους απόδημους Έλληνες "τουρίστες", οι οποίοι δεν πρέπει με την ψήφο τους να καθορίζουν το εκλογικό αποτέλεσμα.


Φτάνει μάλιστα στο σημείο να υποστηρίξει πως είναι προτιμότερο να δώσουμε δικαίωμα ψήφου στους μετανάστες, παρά στους απόδημους Έλληνες γ
ράφοντας ότι…. δεν έχουμε δώσει ψήφο στους μετανάστες που ζουν και εργάζονται πολλά χρόνια στην Ελλάδα και η μοίρα τους κρίνεται από τις πολιτικές των ελληνικών κυβερνήσεων. Θα δώσουμε ψήφο σε ανθρώπους που έρχονται εδώ μόνο για τουρισμό; Θα καθορίζουν δηλαδή τις κυβερνητικές πολιτικές οι καταναλωτές τουριστικών υπηρεσιών και όχι οι εργαζόμενοι σε αυτές; Αυτό μοιάζει περισσότερο με αποικιοκρατικό όνειρο παρά με δημοκρατικό. Σε μια τέτοια περίπτωση τα πολιτικά κόμματα θα μεταβληθούν σε τουριστικούς πράκτορες, κάνοντας τα πάντα για να προσελκύσουν τους πελάτες - τουρίστες από το εξωτερικό.


Κέντρο Υποδοχής Εβρου: 9 φορές πάνω οι ροές λαθρομεταναστών

 

λαθρομετανάστες υμνούν τον τσίπρα επειδή τους κάνει έλληνες και θα ψηφίσουν στις επόμενες εκλογές....


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ !!!!!!
ΤΩΡΑ ΣΕ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ !!!!!!

ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ είπε...

Σκουπίδια, ό,τι και να κάνετε...το γκρεμοτσάκισμα θα είναι οδυνηρό για σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...