Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 5 Μαΐου 2018

Για εκβίαση αναζητείται υποψήφιος βουλευτής των ΑΝΕΛ στο Ηράκλειο!



Όλα ξεκίνησαν όταν γνωστός δικηγόρος του Ηρακλείου μετέβη στην Ασφάλεια και κατήγγειλε ότι ο πολιτευτής τον προσέγγισε και με την πρόφαση ότι ο δικηγόρος ... αναζητείται από το ΣΔΟΕ για εκκρεμότητες, του πρότεινε να μεσολαβήσει ο ίδιος στο Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος για να κλείσει η υπόθεσή του ... με την προϋπόθεση να δώσει στον υποψήφιο βουλευτή το ποσό των 2.000 ευρώ.
Ο δικηγόρος αμέσως ενημέρωσε τους αξιωματικούς της Ασφάλειας κι εκείνοι προσημείωσαν το ποσό των 2000 ευρώ, στήνοντας ολόκληρη επιχείρηση!
Πράγματι, στενός συνεργάτης του πολιτευτή πήγε στο γραφείο του δικηγόρου και πήρε τα χρήματα. 
Αμέσως επενέβησαν οι αστυνομικοί και τον συνέλαβαν ενώ ο ίδιος φέρεται να παραδέχθηκε την εμπλοκή του στην υπόθεση της εκβίασης, λέγοντας ότι τον είχε βάλει "για ένα μεροκάματο" ο υποψήφιος βουλευτής!
Τον αναζητεί τώρα η αστυνομία ενώ έγινε η σχετική διασταύρωση με το ΣΔΟΕ και φυσικά ουδέποτε το Σώμα ενεπλάκη σε τέτοια υπόθεση!
cretalive

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Απο τα τουρκοκαναλα δεν ακουστηκε κιχ για την υποθεση.

Ανώνυμος είπε...

Υπόθεση πού αποκαλύπτει το σύστημα δέν δημοσιοποιήτε . Εβραική συνταγή

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΧΑΧΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΧΧΧΑΑΑ
Μαρινάκης σε παίκτες: «Να πάτε να πνιγείτε. Δεν κάνετε ούτε για χαρτιά υγείας στο Ρέντη»

Ανώνυμος είπε...

Δέν ειναι τουρκοκάναλά αλλά κάνάλια τού ιουδαίου Ρούπερ Μερντοχ . Εβαλε Ελληνες νά τά διαχειρίζωντε γιά νά φαίνωντε ....Ελληνικά...
Τά ίδρυσε γιά νά προωθήσουν τή νέα τάξη . Από αυτούς περιμένεις νά αποκαλυψουν τά παιγνίδια πού παίζωντε στή δύσμοιρη πατρίδα μας την Ελλάδα??
Γιά τούς δύο πρώτους σχολιαστές !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...