Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 15 Μαΐου 2018

Συνάντησαν τον μη αρεστό σε κανένα.




Δηλαδή εάν ήταν αρεστός, τι θα του έκαναν όλοι ; Πίπες;

Στο Λονδίνο βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Ο πρόεδρος της Τουρκίας, που πραγματοποιεί τριήμερη επίσκεψη στο Ηνωμένο Βασίλειο, επισκέφθηκε πριν από λίγο τη Βασίλισσα Ελισάβετ στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ. Πριν από τη Βασίλισσα, ο Ερντογάν συνάντησε τον διάδοχο του βρετανικού θρόνου, τον Πρίγκιπα Κάρολο. Η συνάντηση διήρκεσε γύρω στα 40 λεπτά και έγινε την ώρα που Κούρδοι και Τούρκοι συγκρούονταν με τη βρετανική αστυνομία κοντά στη Ντάουνιγκ Στριτ, επόμενο σταθμό του Ερντογάν για να δει την πρωθυπουργό Τερέζα Μέι.

Πληροφορίες ότι ο Κάρολος έδειξε στον Ερντογαν πως χορεύουν το πεντοζάλη και τον κέρασε Κρητικά προϊόντα δεν ευσταθούν. 


Σκληραίνει η κόντρα Ερντογάν – Νετανιάχου


Ο δολοφόνος Ερντογάν, χαρακτήρισε «κράτος απαρτχάιντ» το Ισραήλ και κατηγόρησε τον πρωθυπουργό του, τον Μπενιαμίν Νετανιάχου, ότι έχει «παλαιστινιακό αίμα στα χέρια του» «Θέλεις ένα μάθημα ανθρωπιάς; Διάβασε τις Δέκα Εντολές».


Ο δολοφόνος Νετανιάχου, απέρριψε σήμερα τα «μαθήματα ηθικής» του Ερντογάν.  Ο ισραηλινός στρατός «δεν έχει να δεχθεί μαθήματα ηθικής από εκείνον που βομβαρδίζει αδιακρίτως αμάχους εδώ και χρόνια», αναφερόμενος στην Τουρκία.

 

 

Το Ισραήλ «σούταρε» και τον Τούρκο πρόξενο – Επιβάλλει εμπάργκο στις εισαγωγές προϊόντων και αναγνωρίζει την γενοκτονία των Αρμενίων



Την γενοκτονία των Παλαιστινίων πότε θα την αναγνωρίσει;
 



Πάντως ο Τσίπρας τους αγαπά και τους δύο γιατί σαν καλή πουτάνα θέλει και …νταβατζή,  και …γκόμενο.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αφηστε τους να φαγωθουν μας συμφερει Νακαρι να ξαναβγει ο ερτογαν

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ Η ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΜΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΣΑΣ ΦΑΝΕΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟ. ΑΝΤΙΣΙΩΝΙΣΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΙΟΥΔΑΙΟΥΣ ΚΑΜΠΑΛΟ-ΤΑΛΜΟΥΔΙΣΤΕΣ , ΓΙΑΥΤΟ ΤΟΥ ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ. ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΑ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΚΑΙ ΤΟΥ Ν.Α.Τ.Ο. ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΕΚΤΕΛΟΥΝ , ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΧΑΙΒΑΝΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΔΕΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΔΕΣ-ΝΑΤΟ-ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ , ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΕΙΛΗΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΕΚΠΟΝΗΘΕΝΤΟΣ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΟΥ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ-ΡΟΚΦΕΛΛΕΡ-ΜΟΡΓΚΑΝ . ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΧΡΕΩΝΕΤΑΙ ΑΔΙΚΑ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.
ΟΙ ΣΙΩΝΟΤΑΛΜΟΥΔΙΣΤΕΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΓΚΡΙΖΕΣ ΖΩΝΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΙΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ . Ο ΛΟΓΟΣ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Μ ΑΥΤΗ ΤΗ ΛΟΥΓΚΡΑ ΤΟΝ ΨΕΥΤΟΜΕΣΣΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ......

Ανώνυμος είπε...

Όταν ''φύγουνε'' τον Έρντυ,τα καρακώλια της ντπ και λοιπά εβραιόσκυλοσιωνιστικά γουρούνια ,τότε η γρακυλία πρέπει ν'αρχίσει να ψάχνεται χοντρά...

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟ ΣΙΧΑΜΕΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ
ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΤΥΑΡΙ
ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΚΙΟΛΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΣΗ

Ανώνυμος είπε...

Εβραιόσκυλα όσο υπάρχει ό Ερντι καί γιά κακή σας τύχη είναι υπό τήν προστασία πατριωτικών αντινεοταξικών δυνάμεων , την έχετε πουτσίσει !
Σάς χάλασε τή δουλιά .... !!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ευτυχως που ειναι και ο Ερτνυ και βοηθαει τη χωρα μας στην αναπτυξη με τους "επενδυτες του". Η ΕΡΤ ειπε οτι μονο 55.000 ειναι οι ¨επενδυτες" αυτη τη στιγμη σε ολοκληρη την Ελλαδα.

Ανώνυμος είπε...

Τό βαθύ Κράτος στήν Τουρκιά είναι πού προκαλεί καταστάσεις στήν Ελλάδα . Οχι ό Ερντυ . Τό βαθύ Κράτος είναι οί σιωνιστές στρατηγοί καί ή νομεγκλατούρα ή αντίστοιχη τής Ελλάδος (ή χλαπάτσα πού λέμε..).
Ναί οί σιωνιστές ιουδαίοι δέν θέλουν ούτε στιγμή τόν Ερντογάν στήν εξουσία γιατί ήδη τούς έχει καθυστερήσει τά σχέδιά τους γιά τήν παγκόσμια ...διακυβέρνηση τους !


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...