Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 24 Μαΐου 2018

Κοτζιάς: «Αφού γλυτώσαμε το Μακεδονία του Ιλιντεν να είμαστε ικανοποιημένοι με το … NovaMakedonija »



Στην τελική ευθεία βρίσκεται η μεγαλύτερη προδοσία από την σύσταση του Ελληνικού κράτους. Αυτή  του ονόματος της Μακεδονίας μας. Μιλάμε για παραχώρηση ενός μεγάλου μέρους της Ιστορίας μας. Θα έρθει η ώρα που οι συνέπειες αυτής της επαίσχυντης απόφασης θα είναι τρομακτικές, και δυστυχώς κανείς από τους υπαίτιους δεν θα πληρώσει με το αίμα του, όπως αρμόζει σε εθνικούς προδότες.  

Ο ξεπουλημένος Κοτζιάς, μετά τη συνάντηση που είχε με τον γενικό γραμματέα του ΟΗΕ στην έδρα των Ηνωμένων Εθνών ομολόγησε συμφωνία.  Πιο συγκεκριμένα, ερωτηθείς για το αν στη σημερινή συνάντηση που θα έχει με τον Δημητρώφ στη Νέα Υόρκη, ο Νίμιτς πρόκειται να καταθέσει μια τελευταία «συνθετική πρόταση», βάσει των θέσεων των δύο πλευρών, δήλωσε πως υπάρχει ήδη γενική συμφωνία και εκείνο που υπολείπεται είναι μόνο το όνομα, δηλαδή κάποια από τις ονομασίες «Άνω Μακεδονία», «Βόρεια Μακεδονία», «Νέα Μακεδονία» ή «Μακεδονία του Βαρδάρη»:
«Όχι, εμείς έχουμε κάνει τη σύνθεση όλων των προτάσεων, αλλά παραμένει ανοιχτό το θέμα του ονόματος». Κάτι που σημαίνει ότι στη γενική συμφωνία έχουν ενσωματωθεί οι προτάσεις και των δύο πλευρών.

Στο τραπέζι της κρίσιμης τριμερούς αυτή την ώρα «πέφτουν» τα ονόματα που έχει προτείνει ο κ. Νίμιτς:
  • Republika Nova Makedonija (Δημοκρατία της Νέας Μακεδονίας)
  • Republika Severna Makedonija (Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας)
  • Republika Gorna Makedonija (Δημοκρατία της Άνω Μακεδονίας)
  • Republika Vardarska Makedonija (Δημοκρατία της Μακεδονίας του Βαρδάρη)
Η πλευρά των Σκοπίων φέρεται να απορρίπτει το Vardaska. Ετσι πιο πιθανά φαντάζουν πλέον το «NovaMakedonija» και το «GornaMakedonija»

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τό ιουδαικόν παίγνιον μέ τό ιερό ονομα της Μακεδονίας μας συνεχίζεται......

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...