Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 23 Μαΐου 2018

Oσο άθλιος και να είσαι, όλο και κάποιοι μαλάκες θα σε….στηρίξουν.



Στην Ελλάδα του εικονικά καταζητούμενου Σώρρα είμαστε.
H συγκέντρωση συμπαράστασης στον Γιάννη Μπουτάρη, στη Θεσσαλονίκη, έγινε απόψε Τετάρτη για την άγρια επίθεση  το περασμένο Σάββατο. Περισσότερα από 300 άτομα ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μέσω Facebook και έδωσαν το παρών στον Λευκό Πϋργο. Το κάλεσμα έγινε από την ομάδα «Θεσσαλονίκη είμαστε και εμείς», προς σε όσους διαφωνούν με τα όσα συνέβησαν το Σάββατο και πιστεύουν στη δημοκρατία και τον διάλογο. Στη συγκέντρωση δίνουν το παρών, μεταξύ άλλων, η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, Καλυψώ Γούλα, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι φορέων και απλοί πολίτες. Από μια πόλη με 1.000.000 κοντά κόσμο, και με το συμβάν του Σαββάτου πολύ νωπό είναι άκρως απογοητευτικό το νούμερο.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τα βρωμοκαναλα ανεβασαν τον αριθμο σε 1.000 ατομα.
Στο Σταρ η παπαγαλινα Μακρη ειπε οτι οι τρεις κατηγορουμενοι
"ψευτοτσαμπουκαδες,εκλαιγαν και παρακαλουσαν γονατιστοι τον δικαστη να τους λυπηθει".Ειναι φανερη η γραμμη του βαρεως πυροβολικου του Θηριου,της συστημικης τβ,πολυ περισσοτερο απο την πιεση για επιβολη αυστηρων ποινων,να τους εξευτελισει ως προσωπα,προς σωφρονισμο ολων των "αντιδραστικων".Ο φοβος του για παρομοια γεγονοτα στο αμεσο μελλον θα κανει το Καθεστως ακομα πιο επιθετικο.

Ανώνυμος είπε...

Τελειωμενα κομμουνια ειναι απο το ντυσιμο και την ηλικια ευκολα τους καταλαβαινεις, ολες με το ταγαρι στη πλατη, βρωμοπαντελονο και παντοφλε παπουτσι. Οι γεροι αλουστοι με πεντε μακριες τριχες να κρεμονται απο τη καραφλα και κοκκινες μπλουζες.

Ανώνυμος είπε...

Τό ότι ένα μουνόπανο θά είχε τέτοια στήριξη όλοι λίγο πολύ τό περιμέναμε . Κύριοι Κυρίες , λειτουργεί ό γνωστός μηχανισμός εβραικού μοντέλου πού μπορεί καί σού παρουσιάζ<ει τό ασπρο σάν μαύρο καί τό αντίθετο . Μιά ωραία ευκαιρία νά καταλάβουν οί αφελής σέ τί κόσμο ζούνε ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...