Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 3 Ιουλίου 2020

Βρέθηκε άλλοθι για την αναμενόμενη προδοσία του Κούλη.



Σε «δίκαιο διάλογο» κάλεσε και χθες Ελλάδα & Τουρκία, η Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ, ενώ σήμερα ο Γερμανός ΥΠΕΞ Χάικο Μαας χαρακτήρισε εμμέσως την Ελλάδα & την Κύπρο «εμπόδια!». 
 Με λίγα λόγια το μήνυμα στην Αθήνα από το Βερολίνο είναι σαφές, «καθίστε στο τραπέζι με την Τουρκία». Να καθίσουμε δηλαδή σε ένα διάλογο κατά τον οποίο το μόνο που θέλουν να συζητηθεί είναι ποια ελληνικά κυριαρχικά δικαιώματα θα τεθούν για διανομή. Ποιες από τις τουρκικές διεκδικήσεις θα ικανοποιηθούν. Δεδομένο ότι θα είναι ένας διάλογος στον οποίο μας οδηγούν οι πιέσεις ξένων δυνάμεων, χωρίς να έχει αποσυρθεί η απειλή βίας από την Τουρκία.  

Τα ίδια ακριβώς δήλωσαν σε κοινή συνέντευξη Τύπου, ο Γερμανός υπουργός εξωτερικών Χάικο Μαας και ο Τούρκος ομόλογός του Μεβλούτ Τσαβούσογλου στο Βερολίνο, καλώντας την Αθήνα να έρθει σε έναν «δίκαιο διάλογο», πως «οπωσδήποτε υπάρχουν ορισμένα προβληματικά ζητήματα» όπως η Ανατολική Μεσόγειος, η Κύπρος και το Αιγαίο, επισημαίνοντας μάλιστα ότι η Γερμανία έχει προσπαθήσει να μεσολαβήσει  δηλαδή πως να μοιραστεί ο εθνικός πλούτος  της Ελλάδας.
Στη συνέντευξη τύπου ο κ. Μάας ανακοίνωσε ότι στόχος της γερμανικής προεδρίας στην ΕΕ, είναι να ξεπεραστούν τα «εμπόδια» που παρεμποδίζουν μία συνεννόηση της ΕΕ με την Άγκυρα, «δείχνοντας» ουσιαστικά την Ελλάδα & την Κύπρο. «Είναι σημαντικό για μας ως Ευρωπαϊκή Ένωση και ως Προεδρία, να βγάλουμε από τη μέση τα εμπόδια, διότι όσο μας απασχολούν ζητήματα όπως οι γεωτρήσεις στην Μεσόγειο, ανοιχτά της Κύπρου ή ενδεχομένως στην Κρήτη, χώρες όπως η Ελλάδα και η Κύπρος θα δείχνουν στο πλαίσιο της ΕΕ μικρή διάθεση για εμβάθυνση του διαλόγου», είπε ο Γερμανός ΥΠΕΞ αρνούμενος και αυτός να αναφερθεί σε «κυπριακή ΑΟΖ» και «ελληνική υφαλοκρηπίδα».


Ο Μητσοτάκης θα βγει και θα πει όλοι είναι εναντίον μας γιατί δεν κάνουμε διάλογο. Θα ρίξει το δίλημμα ....Μόνοι μας τι μπορούμε να κάνουμε; Θέλουμε πόλεμο; Ας τους  δώσουμε κατιτίς να γλυτώσουμε τα υπολοιπα.
Κάτω από το τραπέζι έχει ήδη παραδώσει κυριαρχικά δικαιώματα στη Τουρκία και απλά προσπαθεί να βρει ή να δημιουργήσει το καλύτερο σενάριο ώστε να μη προδοθεί . Για αυτό έφερε και το νομοσχέδιο φασίζουσας έμπνευσης για τις «δημόσιες υπαίθριες συναθροίσεις» φοβούμενος αντιδράσεις μετά την αποκάλυψη.

Νομίζει πως μπορεί μέσω της πρωτοφανούς πλύσης εγκεφάλου και παραπληροφόρησης μέσω των πολυπληθών ακριβοπληρωμένων παπαγάλων του να σπρώξει το ενδιαφέρον του κόσμου μόνο σε κοροϊδοιούς,το πόσο καλά τα πάει στην ...διαλυμένη οικονομία, πόσα πολλά δίνει στους πειναλέους πολίτες , στα μεγάλα έργα κ.α.  
Το μόνο που τον νοιάζει είναι το κωλοεπικοινωνιακο και η φανφάρα στην τηλεόραση.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...