Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 20 Ιουλίου 2020

Μάτι: Ολη η μήνυση Λιότσιου σε Ματθαιόπουλο -«Μου έλεγε κάνε τον μαλάκα...»,Λεπτομέρειες - σοκ για τις πιέσεις που φέρεται να δέχθηκε για να συγκαλύψει τους υπεύθυνους για την τραγωδία της 23ης Ιουλίου του 2018 στο Μάτι, περιλαμβάνει μεταξύ άλλων στην μήνυση του ενώπιον των εισαγγελικών αρχών ο αξιωματικός της Πυροσβεστικής, Δημήτρης Λιότσιος.
«Επεδίωξε εν γνώσει του με παράνομα εκβιαστικά μέσα να αλλοιώσει το περιεχόμενο της πραγματογνωμοσύνης μου και να αποτρέψει την δίωξη των πραγματικών υπαιτίων του τραγικού συμβάντος. Αδιαφορώντας για την προστασία του δημοσίου συμφέροντος, είχε ως αποκλειστική του επιδίωξη την συσκότιση της αλήθειας και την εξυπηρέτηση ιδιοτελών σκοπών και προσωπικών του συμφερόντων».

Τώρα παίζουμε φουλ ΜΑΤΙ για να ξεχαστούν οι 60 γύροι διαπραγματεύσεων, με τους Τουρκαλάδες κατά τις οποίες συζητήθηκαν - συμφωνήθηκαν  διμερή θέματα, η υφαλοκρηπίδα, θαλάσσιες ζώνες δικαιοδοσίας και άλλα θέματα, αλλά και το νέο μνημόνιο που έρχεται. Για Καστελόριζο δεν συζητάμε γιατί θα ξεχαστεί σύντομα.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αδερφε, Το αιγυπτιακό Κοινοβούλιο έδωσε το «πράσινο φως» για αποστολή στρατευμάτων στη Λιβύη

Σε απόσταση μόλις 40 ν.μ. από τις ακτές της Σύρτης βρίσκεται το γαλλικό αεροπλανοφόρο Charles de Gaulle

Αν ο πολεμος πιαστει απο κατω...........

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...