Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

Μάσκες παντού όλο τον Αύγουστο



Έχουμε νέα έκρηξη των επίσημων κρουσμάτων κορωνοϊού στη χώρα μας το τελευταίο 24ωρο, με 78 νέα κρούσματα και 3 νεκρούς.

Τον Αύγουστο είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας σε όλους τους κλειστούς χώρους, ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς. Επέκταση για όλο τον Αύγουστο της απαγόρευσης των πανηγυριών. Επέκταση της χρήσης μάσκας σε όλους τους κλειστούς χώρους πλην χώρων εστίασης. 1 εως 15/8 δεν θα επιτρέπονται οι άνευ όρων επισκέψεις σε γηροκομεία, δομές ευάλωτων ομάδων, άστεγους πρόσφυγες. Δεν επιτρέπεται η παραμονή στο νοσοκομείο συνοδών που παρουσιάζουν οποιοδήποτε σύμπτωμα μόλυνσης, ενώ δεν επιτρέπεται η επίσκεψη των ιατρικών επισκεπτών στις νοσηλευτικές ομάδες.
Η κυβέρνηση επιβάλλει επίσης ρητή απαγόρευση όρθιων πελατών σε όλα τα νυχτερινά κέντρα με δυνατότητα μετατροπής χρήσεις σε καταστήματα με τραπεζοκαθίσματα.

Θεσπίζεται όριο 100 ατόμων σε κοινωνικές εκδηλώσεις (γάμους, βαπτίσεις, κηδείες κλπ)
Επέκταση των περιορισμών κυκλοφορίας των διαμενόντων στα Κέντρα Υποδοχής και Ταυτοποίησης και στις δομές κάθε είδους της χώρας.
παρατείνεται μέχρι τις 15/8 η αναστολή αεροπορικών και θαλάσσιων συνδέσεων με Τουρκία, Αλβανία και Βόρεια Μακεδονία.
 Έως τις 15/8 παρατείνεται, επίσης, η απόφαση για τις χερσαίες συνδέσεις (συνοριακά σημεία εισόδου/αρνητικό pcr τεστ 72 ωρών για Προμαχώνα), καθώς και η απόφαση για αρνητικό τεστ pcr 72 ωρών για τους προερχόμενους αεροπορικώς από Βουλγαρία, Ρουμανία και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (έως 15/8).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...