Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 5 Ιουλίου 2020

Εκλεισαν το ΕNVY-16 στο Ηράκλειο.



Βαριά «καμπάνα» έπεσε το βράδυ του Σαββάτου στο γνωστό κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, επί της παραλιακής λεωφόρου στο Ηράκλειο, λόγω συνωστισμού αφού διαπιστώθηκε πολύ μεγαλύτερος αριθμός θαμώνων από τον επιτρεπόμενο με βάση το εμβαδό της επιχείρησης.
  Τόσο το βράδυ της Παρασκευής όσο και το βράδυ του Σαββάτου, ελέγχθηκαν καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στο Ηράκλειο και όπως διαπιστώθηκε το συγκεκριμένο κέντρο διασκέδασης δεν τηρούσε τους προβλεπόμενους κανόνες, με αποτέλεσμα να του επιβληθεί βαρύ χρηματικό πρόστιμο 15.000 ευρώ αλλά και να μπει λουκέτο στο μαγαζί για τις επόμενες 15 ημέρες.
Υπενθυμίζεται ότι και την προηγούμενη εβδομάδα είχε μπει λουκέτο και είχαν πέσει πρόστιμα σε 4 καφέ- μπαρ που όπως αποδείχτηκε δεν είχαν εφαρμόσει τους προβλεπόμενους κανόνες κατά της διασποράς του covid- 19 ενώ οι έλεγχοι πραγματοποιούνται από κλιμάκια στα οποία συμμετέχει η Αρχή Διαφάνειας, η αστυνομία και η δημοτική αστυνομία.


Ο κανονισμός λέει μέχρι έξη άτομα και να είναι οικογένεια στο τραπέζι. Πόσα άτομα μετράμε στις φωτογραφίες στο τραπέζι της ταβέρνας, στο λιμάνι των Χανίων; Τουλάχιστον 9. Α, αυτοί εδώ εξαιρούνται! Όχι, δεν είναι οικογένεια, είναι ο υπουργός Τουρισμού, Χ. Θεοχάρης, με συνεργάτες του!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...