Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 26 Ιουλίου 2020

Μεγαλύτερη πάσα απο την Μέρκελ δεν γίνετε.



Στο τέλος θα μας τον βγάλει και πολέμαρχο.Πάντως το τέταρτο σενάριο είναι και το πιθανότερο. πάμε όλα στην Χάγη και ότι ... πάρει ο στρατηγός άνεμος.

Σύμφωνα με τον Παντελή Βαλασόπουλο, ανταποκριτή του Open στη Γερμανία, ο ρόλος της Μέρκελ ήταν καταλυτικός στην εξέλιξη των τελευταίων γεγονότων
Όλα δείχνουν, έπειτα από τα τελευταία γεγονότα, πως ο ρόλος που έχει διαδραματίσει το Βερολίνο είναι καταλυτικός απέναντι στις εξελίξεις. Σύμφωνα με τον Παντελή Βαλασόπουλο, ανταποκριτή του Open στη Γερμανία, αυτός είναι ο λόγος για τον οποίον η Τουρκία αποφάσισε να μη βγάλει, τελικά, το ερευνητικό πλοίο τους από το λιμάνι για έρευνες. Σημαντικό ρόλο φαίνεται πως έπαιξε το τηλεφώνημα της Καγκελαρίου Μέρκελ η οποία, πρώτον, είπε προς τον Τούρκο πρόεδρο «οι Έλληνες δεν αστειεύονται» - ενώ λίγη ώρα νωρίτερα, η ίδια, είχε συνομιλήσει με τον Ελληνα πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.
Η Ανγκελα Μέρκελ φέρεται να τόνισε προς την τουρκική πλευρά «να περιμένετε και θερμό επεισόδιο εάν βγάλετε το Ορούτς Ρέις για έρευνες». Δεύτερον, η καγκελάριος τόνισε προς τον Ερντογάν πως «η Τουρκία θα έχει πολλά προβλήματα, όχι μόνο με την Ελλάδα, αλλά με ολόκληρη την Ευρώπη, εάν συνεχίσει τις προκλήσεις και ότι οι επιπτώσεις θα είναι πολύ σκληρές».   

Να έχουμε πάντα στο βάθος του μυαλού μας οτι ....Εν μέσω της κρίσεως που προκαλεί η Τουρκία στην ΝΑ Μεσόγειο, θα πρέπει να κρατήσουμε όλοι δυο περίεργες, όσο και ύποπτες δηλώσεις! 
Η πρώτη ήλθε από State Department όπου ρητώς αναφέρει:
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες γνωρίζουν ότι η Τουρκία έχει εκδώσει μια Navtex για έρευνα σε αμφισβητούμενα ύδατα στην Ανατολική Μεσόγειο. Καλούμε τις τουρκικές αρχές να σταματήσουν τυχόν σχέδια που έχουν για επιχειρήσεις και να αποφύγουν κινήσεις που θα αυξήσουν τις εντάσεις στην περιοχή»!
Ο Αμερικανικός παράγοντας λοιπόν, ενισχύει την επιθετικότητα της Τουρκίας, ενθαρρύνοντας τον “γκρίζο λύκο Ρ. Τ. Ερντογάν, ώστε να κλιμακώνει την ένταση στην περιοχή!
Η δεύτερη ήλθε από την Κομισιόν:
«Η Τουρκία ως υποψήφια  χώρα χρειάζεται να δεσμευτεί ξεκάθαρα στις σχέσεις καλής γειτονίας, τις διεθνείς συμφωνίες και αναφορικά με την ειρηνική διευθέτηση των διαφορών με βάση τον Χάρτη του ΟΗΕ προσφεύγοντας εάν είναι απαραίτητο στο Διεθνές Δικαστήριο»!
Δηλαδή η Γερμανία οδηγεί την διευθέτηση της ΑΟΖ και όχι μόνο στην Χάγη! Ενισχύοντας κι αυτή τις παράφρονες βλέψεις του φασίστα και ταραχοποιού στην περιοχή Ρ. Τ. Ερντογάν!
Από τα παραπάνω αποδεικνύεται, ότι ΗΠΑ και Γερμανία χρησιμοποιούν ως “μπροστινό” τον Τούρκο Σουλτάνο για να κλέψουν τον ορυκτό πλούτο του Αιγαίου μας!   
Ειδικότερα η Γερμανία αναγκάζει, εξωθεί την Ελλάδα σε οικονομική κατάρρευση, δημιουργώντας της χρέος και στη συνέχεια μέσω αυτού του χρέους μετατρέπει την Ελλάδα σε ολοκληρωτικό σκλάβο της Γερμανίας!!   



1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο,τι καλυτερο εχω διαβασει τελευταια

"Από τα παραπάνω αποδεικνύεται, ότι ΗΠΑ και Γερμανία χρησιμοποιούν ως “μπροστινό” τον Τούρκο Σουλτάνο για να κλέψουν τον ορυκτό πλούτο του Αιγαίου μας!"

"Ειδικότερα η Γερμανία αναγκάζει, εξωθεί την Ελλάδα σε οικονομική κατάρρευση, δημιουργώντας της χρέος και στη συνέχεια μέσω αυτού του χρέους μετατρέπει την Ελλάδα σε ολοκληρωτικό σκλάβο της Γερμανίας!!"

Ετσι και για να μη ξεχνιομαστε στα μνημονια μπηκαμε με εξωτερικο χρεος 120 140 δις ευρω, για να σωθουμε.

Χθες διαβασα οτι το εξωτερικο χρεος μας ειναι στα............ 300 δις μετα απο 11 χρονια μνημονιων, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ....... ΝΕΑ 72 ΔΙΣ ΠΟΥ ΧΡΕΩΘΗΚΑΜΕ ΜΟΛΙΣ ΧΘΕΣ.

Μπηκαμε στα μνημονια για να πεσει το εξωτερικο χρεος, ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ; Ε, 372 ΔΙΣ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΜΑΣ ΦΕΣΙ! ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ, ΟΛΟΙ, ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΙΣΤΟΙΧΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ, ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...