Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 11 Ιουλίου 2020

Διαφωνεί η ..συνιστώσα... Βορίδη.


Μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκης Βορίδης μίλησε για την μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί και πρότεινε ως αντίποινα την μετατροπή του μουσείου Κεμάλ στη Θεσσαλονίκη σε μουσείο Γενοκτονίας του ελληνισμού, «σπάζοντας» έτσι τη «χλιαρή» γραμμή της κυβέρνησης που μιλάει για ΕΕ και... UNESCO.



Ποιο βλαμμένος πεθαίνεις .Να καταργήσουμε δηλαδή  το μουσείο του Κεμάλ που ήταν εκείνος που έκανε την Αγιά Σοφιά μουσείο, από τζαμί που ήταν για 500 περίπου χρόνια.


 Θα βγάζουν τα παπούτσια τους οι επισκέπτες

Δηλαδή τι θα κάνει ο Κούλης,θα του κόψει... την πρωινή ενημέρωση;


Οι Τούρκοι δεν έρχονται έχουν έρθει εδώ και πολλά χρόνια. Τα μισά και πλέον προϊόντα που κυκλοφορούν στην Ελλάδα ,είναι Τουρκικά.Εαν κόψουν τις εξαγωγές προς την Ελλάδα δεν θα έχουμε ούτε ...που να καθίσουμε.


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ με τον Βορίδη σε αυτό που λέει μετατροπή του Σπίτι του Κεμάλ σε μουσεία γενοκτονίας του Ελληνισμού, καλά κάνει και το λέει αλλά υπάρχουν τα εξής θέματα: 1ον Είναι ο μόνος στο κόμμα της ΝΔ που λέει κάτι τέτοιο, άρα ποιοι το λένε, ο εξής ένας Μάκης Βορίδης. 2ον Τον έχει ήδη αδειάσει ήδη,"από τα αποδυτήρια που λένε", τόσο ο Κυριάκος Μητσοτάκης όσο και ο αρμόδιος υπουργός Δένδριας για το συγκεκριμένο θέμα λέγοντας ότι είναι παγκόσμιο θέμα και δεν πρέπει να πάρει σε καμία περίπτωση χαρακτηριστικά διαμάχης μεταξύ δύο χωρών, άλλωστε είμαστε με την μαζί με την UNESCO και την Ε.Ε. σε ότι αποφασίσει. Άρα και να το πιστεύει δεν βλέπω να είναι υλοποιήσημο.
Κάτι παρόμοιο λέει και ο Κυριάκος Βελόπουλος-Ελ.Λύση, γιατί δεν συννενοούνται να κατέβουν με κοινή πρόταση ως αναφορά το σπίτι του Κεμάλ. Για την Αγία Σοφία δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά. Συμφωνώ με τη γνώμη του Κυριάκου Βελόπουλου να λειτουργεί η Αγία Σοφία ως εκκλησία, για το λόγο δηλαδή που χτίστηκε. Αλλά αν πιστεύει τα ίδια και ο Μάκης Βορίδης, τότε γιατί είναι στην ΝΔ και όχι στην Ελληνική Λύση ή έστω γιατί δεν κατεβαίνουν με κοινή πρόταση-διεκδίκηση για το μέλλον της Αγίας Σοφίας ως εκκλησίας. Τους καλύπτει ο χαρακτηρισμός Μουσείο(την κυβέρνηση την καλύπτει) ή θέλουν χαρακτηρισμό Εκκλησία; Κρίσιμα ερωτήματα που αν δεν απαντηθούν δεν βγαίνει καμία άκρη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...