Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 17 Ιουλίου 2020

Μας γλεντάνε κανονικά οι μασκαράδες.



«Άστραψαν» τα φλας στις Βρυξέλλες. Ποιος Ευρωπέος ηγέτης φόρεσε την καλύτερη μάσκα, τι δώρα έκαναν στη Μέρκελ για τα γενέθλιά της, ποια πρωθυπουργός παντρεύτηκε νωρίτερα λόγω της Συνόδου και άλλες μαλακίες. Στις Βρυξέλλες και την δήθεν κρίσιμη Σύνοδο Κορυφής αφού όλα είναι προαποφασισμένα οι Ευρωπέοι ηγέτες μας δίνουν «μάχη» για να καταλήξουν σε απόφαση που θα αρέσει την ναζίστρια για το Ταμείο Ανάκαμψης. Τα φλας των φωτογράφων όπως ήταν φυσικό πήραν «φωτιά» και αποτύπωσαν όλα τα συναρπαστικά παραλειπόμενα.
Οι Ευρωπέοι ηγέτες έφτασαν στις Βρυξέλλες τηρώντας όλους τους κανόνες στην πρώτη σύσκεψη από κοντά μετά το ξέσπασμα της πανδημίας του νέου κορωνοϊού για να βλέπουν και να συνηθίζουν οι ιθαγενείς. Κάθε ένας είχε τη δική του, διαφορετική μάσκα, ωστόσο υπήρξαν κάποιες που ξεχώρισαν.

Ο Μητσοτάκης επέλεξε την μαύρη μάσκα με την ελληνική σημαία, που είχε ξαναφορέσει πριν από λίγες ημέρες. Ο Μακρόν, επέλεξε μια απλή λευκή μάσκα. Ο Πρωθυπουργός της Ιταλίας επέλεξε μάσκα με την σημαία της χώρας του επίσης. Τα περισσότερα σχόλια συγκέντρωσε ο Πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου, Ξαβιέ Μπετέλ με μια σκούρα μάσκα που έγραφε πάνω «καλημέρα!» στη γλώσσα του. Ο Bούλγαρος Πρωθυπουργός Μπόικο Μπορίσοφ επέλεξε μια μάσκα με φίλτρο. Λευκή μάσκα και για την Μέρκελ, η οποία έχει και τα γενέθλιά της σήμερα. Ο Μακρόν της χάρισε ως δώρο γενεθλίων φιάλες λευκού κρασιού Βουργουνδίας, ενώ πήρε δώρα και από άλλους ηγέτες κρατών μελών της ΕΕ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...