Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας... μεγάλος.Νέο lovestory στα πολιτικά και επιχειρηματικά πηγαδάκια ανάμεσα σε διευθύντρια προβεβλημένου υπουργού και ισχυρού διευθυντικού στελέχους μεγάλης τράπεζας. Σε τέτοιο βαθμό που το τελευταίο καιρό να συζητιέται πολύ περισσότερο από τον ίδιο τον επερχόμενο ανασχηματισμό.
Οι δυο τους γνωρίστηκαν μεταξύ τους μέσω ενός βουλευτή ο οποίος διατηρεί πολύ καλές σχέσεις και με τους δύο.Η Κυρία είχε βάλει μπρος να αγοράσει ένα σπίτι.Ο Κύριος, όντας υψηλόβαθμο στέλεχος τράπεζας και ασχολείται με το real estate (από τα κατασχεμένα που έχει η τράπεζα) θέλησε να βοηθήσει.
Ο βουλευτής τής σύστησε στο στέλεχος.Βρεθήκανε και όλα τα υπόλοιπα ήταν ιστορία.Έρωτας μεγάλος με λεπτά αισθήματα, σαμπανιζέ κρασί και ξενύχτια σε ξενοδοχεία με πισίνες.Από την μία στιγμή στην άλλη, ενώ η Κυρία πλήρωνε νοίκι σε ένα μουντό δυάρι στο Νέο Κόσμο, ξαφνικά βρέθηκε να περνάει τις μέρες της στο Ψυχικό, περιοχή που βρίσκεται το σπίτι του στελέχους της τράπεζας.
Ο ίδιος αισθάνεται ανανεωμένος καθώς μετά από χρόνια και αφού έχει μεσολαβήσει ένα σκληρό διαζύγιο, έχει βρει ξανά τον έρωτα στα μάτια της κατά πολύ νεότερής του διευθύντριας.Δεν ξέρουμε εάν το ειδύλλιο θα καταλήξει σε γάμο.Η Κυρία ήταν κάποια εποχή δεσμευμένη αλλά για πολύ καιρό υπήρξε μόνη.Μόνη της έγνοια ο Υπουργός και τα κυβερνητικά καθήκοντα.Τώρα κάτι φαίνεται να αλλάζει στον ορίζοντα…Κουμπάρος ξέρουμε ποιος θα είναι.
Αυτό που δεν ξέρουμε είναι αν τελικά αγοράστηκε το ακίνητο που έψαχνε η Διευθύντρια, με ποιον τρόπο αγοράστηκε και αν βγήκε δάνειο για την αγορά του…
Θα επανέλθουμε…


Αχ και να είχαμε τα ονοματάκια να τους βγάλουμε στο κλαρί.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το bankingnews τετοιο στορυ; Ηταν το μονο οικονομικο σαιτ που διαβαζα, ε για να το γραφει, εχει πεσει και το απαραιτητο τσουτσουνισμα, και μαλακας να εισαι ξερεις οτι επεσε σπρωξιμο απο ολες τις μπαντες. ΑΜΗΝ.

Ανώνυμος είπε...

Ψωφας ρε πουσ....η ΙΧΝΟΣ και εγω απο εσενα περιμενω να μαθω χαχαχα

"Αχ και να είχαμε τα ονοματάκια να τους βγάλουμε στο κλαρί."

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...