Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 1 Αυγούστου 2020

Πλανητική φυλακή.



ΜΗΝΥΜΑ ΓΑΛΛΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ: «ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΛΩ ΜΑΣΚΑ»...

Όταν περπατάω στους δρόμους και βλέπω όλους αυτούς τους ανθρώπους να φορούν μάσκες, να πλένουν τα χέρια τους στην είσοδο κάθε καταστήματος, με αρρωσταίνει να βλέπω πόσο υπάκουοι και αδαείς είναι οι άνθρωποι.

Πειθήνιοι επειδή υπακούουν τα λόγια των μέσων ενημέρωσης και των κυβερνήσεων που τους λένε ψέματα όλη την ημέρα, διαδίδοντας ένα σταθερό κλίμα φόβου και ανασφάλειας.
Οι τρομοκράτες εξαφανίστηκαν περιέργως τους τελευταίους μήνες, έπρεπε να βρεθεί κάτι να περιοριστούν... Έχουν αντικατασταθεί από ένα πολύ πιο ενδιαφέρον, πανταχού παρόν, αόρατο, παντοδύναμο εχθρό, σαν φάντασμα ή Θεός, ...ο τέλειος εχθρός: Ο κορωνοϊός. Χάρη σ' αυτόν, το όνειρο κάθε μεγαλομανή μπορεί να πραγματοποιηθεί.
Αρχίζει με τον περιορισμό στο σπίτι, αποφεύγεται το κόστος της φυλακής, η φύλαξη, οι κρατούμενοι που πρέπει να τρέφονται οι ίδιοι. Είναι όλα κέρδος.

Στη συνέχεια, με την μάσκα μειώνουμε την πρόσληψη οξυγόνου, πηγή ενέργειας και υγείας, κι αυτό θα οδηγήσει σε άλλες ασθένειες και την πώληση φαρμάκων (ξέρω κάποιους που τρίβουν τα χέρια τους εκ των προτέρων).
Θα συνεχιστεί μέσω του περιορισμού της ελευθερίας μας, αναγκάζοντάς μας να αποκαλύπτουμε συνεχώς τις κινήσεις μας, τις συναντήσεις μας.




3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ναρκωτικα πολλα, αντε τωρα να εξηγεις καταστασεις και γεγονοτα.

Οι Έλληνες που Πιστεύουν ότι η Γη Είναι Επίπεδη
https://www.youtube.com/watch?v=kQa68eZjG3Q

Ανώνυμος είπε...

Ωχ ωχ ωχ ωχ ωχ
Αδερφε μου, εχω δει εκατονταδες βιντεο που εχουν σχεση με ιερομοναχους και αγιορειτες, καποιους τους παρακολουθω καποιους δεν τους εχω σε εκτιμηση.
Επεσα σημερα για πρωτη φορα σε εναν αγιορειτη, δεν τον εχω ξαναδει, ουτε τον ειχα ακουστα, και εχω δει μεχρι στιγμης το μισο βιντεο του, συνολικης διαρκειας μιας ωρας.
Θα επανερθω, υποσχεση, μολις δω σε λιγο ολοκληρωμενο το βιντεο.

Ανώνυμος είπε...

Μετρημενος και καλος, πεταξε και τα κουφετα του
https://www.youtube.com/watch?v=mN5jC3vH0gQ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...