Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 19 Αυγούστου 2020

Το ξέσκισμα του Κεμάλ Ρέις




Ο Τούρκος κυβερνήτης προχώρησε, πρακτικά, σε μια κίνηση η οποία είναι συχνή στο Αιγαίο ανάμεσα σε τουρκικές ακταιωρούς και κανονιοφόρους του Π.Ν., ωστόσο στη συγκεκριμένη περίπτωση ο όγκος της φρεγάτας δεν βοηθούσε. Ο ελιγμός του ήταν ανεπαρκής και λανθασμένα υπολογισμένος, με αποτέλεσμα η πλώρη της φρεγάτας «Λήμνος» να προκαλέσει σοβαρές ζημιές στο «Κεμάλ Ρέις». Ο κυβερνήτης της «Λήμνος» βλέποντας το «Κεμάλ Ρέις» να προσεγγίζει με ταχύτητα από τα αριστερά, έδωσε εντολή για συνέχιση της ευθείας πορείας, με αποτέλεσμα η πλώρη της φρεγάτας του Π.Ν. να καρφωθεί στο δεξί πρυμναίο τμήμα του τουρκικού πολεμικού. 


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Να κανω μια συντομη αναδρομη με αυτο που ερχεται;
Ξερεις και καταλαβαινεις πολυ καλα γιατι ησουν απο αυτη τη μερια, των λιγων, των αντιδραστικων.

Το παιχνιδι επαναλαμβανεται, απλα το σεναριο διαφερει, και τα πιονια παικτες, η πλειοψηφια δηλαδη, αυτη η γαμημενη μαζα που μας εχει καταστρεψει, ειναι προθυμοι να ακολουθησουν το μονοπατι προς τη νεα κινουμμενη αμμο.

Οταν φωναζαμε με ολους τους δυνατους τροπους, οχι στην Ευρωπαικη ενωση, οχι στο ευρω, οχι στους Oλυμπιακους αγωνες της coca cola, μας ελεγαν φοβικους, οπισθοδρομικους, συνομωσιολογους, γραφικους.

Το αποτελεσμα δυστυχως το γνωριζουμε.

Τωρα η μαζα ειναι προθυμη να ξανα παιξει στο νεο παιχνιδι, της προστασιας μας απο την πανδημια.......

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...