Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 26 Αυγούστου 2020

Φορέστε μάσκα για να αποφύγετε την κυβερνητική μπόχα .



Άλλα θέλουν οι Ρότσιλντ  που αποκαλούν τον Μητσοτάκη ανόητο, και άλλα η Μέρκελ.

Ενώ χθες ο Νίκος Δένδιας ζητούσε δημόσια από τον Γερμανό ΥΠΕΞ Χάικο Μάας κυρώσεις από την ΕΕ για την Τουρκία, ο Κυριάκος Μητσοτάκης λίγο αργότερα διαβεβαίωνε τον Γερμανό σε κατ'ιδίαν συζήτηση πως η Αθήνα δεν θα πιέσει την ΕΕ για άμεση επιβολή κυρώσεων στην Άγκυρα, δηλαδή ούτε στο μεθαυριανό συμβούλιο των ΥΠΕΞ, ούτε στη σύνοδο κορυφής του Σεπτεμβρίου.
Με λίγα λόγια ο Κούλης «άδειασε» τον υπουργό Εξωτερικών του στον Γερμανό, δείχνοντας να ευθυγραμμίζεται με τις απαιτήσεις του Βερολίνου για μια πιο κατευναστική στάση απέναντι στην Τουρκία.
Συγκεκριμένα το Spiegel αναφέρει: «Σε τελική ανάλυση, σε μια συνομιλία με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, ο Γερμανός Υπουργός Εξωτερικών έλαβε το μήνυμα ότι η Αθήνα δεν θα πιέσει να επιβληθούν άμεσα κυρώσεις. Ο εκπρόσωπος εξωτερικής πολιτικής της ΕΕ, Josep Borrell, έχει ήδη κληθεί από τα κράτη μέλη να καταρτίσει κατάλογο πιθανών κυρώσεων. Θα ήταν αρκετό για την ελληνική πλευρά, το αποτέλεσμα της συνομιλίας, εάν η Τουρκία σταματούσε τις έρευνες».
Μάλιστα το γερμανικό περιοδικό περιγράφει μία γενικότερη δυσαρέσκιά της γερμανικής κυβέρνησης με τον Νίκο Δένδια επειδή θεωρούν πως κρατά «σκληρή στάση» και «αρνείται τον διάλογο». 
Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το Spiegel: «Ο Γερμανός ΥΠΕΞ γινόταν όλο ένα και πιο δυσαρεστημένος με κάθε πρόταση του Έλληνα»
Πότε θα πιέσει η Ελλάδα την ΕΕ για κυρώσεις στην Τουρκία; Όταν θα στήνει τις πλατφόρμες άντλησης στην ελληνική υφαλοκρηπίδα. 

 Μην ξεχνάμε ότι ο Δένδιας, κατά τη συζήτηση των συμφωνιών με την Ιταλία και την Αίγυπτο για την οριοθέτηση ΑΟΖ στην κοινοβουλευτική επιτροπή επιβεβαίωσε πως και στις δύο συμφωνίες η Αθήνα δέχθηκε να παραχωρήσει εθνική κυριαρχία σε Κάιρο και Ρώμη, «δωρίζοντας» χιλιάδες τετραγωνικά χιλιόμετρα ελληνικής ΑΟΖ.
Αναφερόμενος στη συμφωνία μερικής οριοθέτησης ΑΟΖ με την Αίγυπτο ο υπουργός αποκάλυψε πως δόθηκε, αντί για 50-50,  45% στην Ελλάδα και 55% στην Αίγυπτο, σημειώνοντας πως το ίδιο «μοντέλο» ακολουθήθηκε και στη συμφωνία με την Ιταλία. 
Υπολογίζεται ότι η Ελλάδα παραχώρησε στην Αίγυπτο τουλάχιστον 4.600 τετραγωνικά χιλιόμετρα ελληνικής ΑΟΖ, τα οποία μάλιστα βρίσκονται πάνω στην πλούσια σε κοιτάσματα «Λεκάνη του Ηροδότου».

«Πρόκειται για δήλωση και συμφωνία βουλήσεις δύο κυριάρχων κρατών» τόνισε και αναφέρθηκε στα ποσοστά του κάθε μέρους λέγοντας ότι: «Η ΑΟΖ είναι 45% για την Ελλάδα και 55% για την Αίγυπτο πολύ κοντά δηλαδή, όπως και με την Ιταλία αντίστοιχα 46% Ελλάδα και 54% Ιταλία.



3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μη σχολιαζεις αδερφε, θες να σε κλεισει μεσα Η ΧΟΥΝΤΑΡΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΟΥΛΑ;
ΧΟΥΝΤΑΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΠΡΟΣΤΑΓΜΑ ΤΩΝ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΩΝ!

Ανώνυμος είπε...

Ελα, εχουμε David Icke συνεχομενη επιβεβαιωση, ξερεις τον.... συνομωσιολογο.

Ακόμα ένας ασθενής που είχε νοσήσει από τον κορωνοϊό πέθανε την Τετάρτη, 26 Αυγούστου, με αποτέλεσμα τα θύματα της πανδημίας στην Ελλάδα να ανέρχονται πλέον στα 249.

Πρόκειται για έναν 85χρονο άνδρα, ο οποίος κατέληξε στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Γεώργιος Παπανικολάου» Ο ηλικιωμένος έπασχε από πολυοργανική ανεπάρκεια λόγω λοίμωξης από τον ιό COVID-19, ενώ είχε εισαχθεί με τρία υποκείμενα νοσήματα.

Ο άτυχος άνδρας φιλοξενούταν........
στον οίκο ευγηρίας στο Ασβεστοχώρι Θεσσαλονίκης,
που αποτέλεσε εστία μετάδοσης του κορωνοϊού........
Πρόκειται για το όγδοο θύμα του εν λόγω γηροκομείου.........

Ανώνυμος είπε...

Εκτός από τρία υποκείμενα νοσήματα, είχε και μετωπική με τρένο. Αλλά πέθανε από τον μπαρόβιο ιό. Εννοείται.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...