Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 31 Αυγούστου 2020

Πόση ξεφτίλα θα αντέξουμε;








                              Μαύρισε και η Πύλη των Λεόντων.


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ από ξένα media! ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ έκρυψαν την καταστροφή στο αρχαιολογικό χώρο των Μυκηνών... Μόνο στην Ελλάδα όμως τέτοια αποσιώπηση από τα ΜΜΕ για να μη πληγεί το προφίλ του "100 μπάνια και συνεχίζω" Πρωθυπουργού.

Η γαλλική τηλεόραση διέκοψε το πρόγραμμα της για να μεταδώσει τη θλιβερή είδηση της πυρκαγιάς στις Μυκήνες, τα δικά μας κανάλια ...big brother.

Το πιο γελοίο κράτος του ορατού Σύμπαντος είναι ανίκανο να προστατεύσει τους πιο ιστορικούς αρχαιολογικούς του χώρους γιατί αντί να δώσει λεφτά για πυρόσβεση τα δίνει για να μην μαθαίνετε πως σήμερα η πυρκαγιά πέρασε μέσα από τις αρχαίες Μυκήνες. Κι όταν λέμε μέσα απ τον αρχαιολογικό χώρο...εννοούμε ακριβώς μέσα. Άντεξαν Οθωμανική Κατοχή, αμέτρητους πολέμους, Ναζί, την πρώτη επιθετική χριστιανική εγκαθίδρυση και μύρια ακόμα καταστάσεις στο χείλος της καταστροφής, ώστε να φτάσει μια κυβέρνηση γλίτσας, διαφθοράς, εξαπάτησης και φαύλης εθνικοφροσύνης για να τις φέρει σε αυτή την κατάσταση.



Ο δήμαρχος Άργους-Μυκηνών άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο εμπρησμού για τη φωτιά στις Μυκήνες, λέγοντας πως «δεν είχε λόγο να ξεκινήσει η φωτιά από εκεί που ξεκίνησε».


6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γραφει ενας τιτλος
ΜΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΑΡΓΟΛΙΚΗ ΓΗ !!!

Αν εγραφε, μισουν καθετι Ελληνικο, θα ηταν απολυτως ακριβης. Δεν πειραζει θα συνηθισουν στην ιδεα μιας και τοσα χρονια ολοι αυτοι που συμμετεχουν στις εκλογικες διαδικασιες στρουθοκαμηλιζαν, τωρα εφτασε ο καιρος που η πουτσα εφτασε μια ιντσα απο τον κωλο τους μακρια να αρχιζουν να σκουζουν απο τρομο.

Διηνέκης είπε...

Για άλλους να τα γράφης αυτά ανώνυμε 31 Αυγούστου 2020 - 1:28 μ.μ.
Με εμάς, που γράψαμε τον τίτλο, να είσαι πιο προσεκτικός. Εντάξει κομπλεξικέ;
Είπαμε εμείς ότι ΔΕΝ ΜΙΣΟΥΝ ΚΑΘΕΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ; Από το 2007, που μπλογκάρουμε, αυτά λέμε.
Πιο πριν, τα γράφαμε αλλού. Εντάξει κομπλεξικέ; Παλιοχαρακτήρα, ε παλιοχαρακτήρα...

Ανώνυμος είπε...

Πρωτα να ζητησω συγγνωμη για τον εξης λογο.
ΔΕΝ ΠΑΤΗΣΑ ΤΟ ΛΙΝΚ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ για να δω και να γνωριζω απο που προερχοταν αυτος ο τιτλος, αν το ειχα κανει, δεν θα ειχα σχολιασει να εισαι σιγουρος.
Γνωριζω απο πολυ παλια το μπλοκ ΕΣΧΑΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΑΝΑΣΧΕΣΕΩΣ (και ξερω ποσα καναλια και λουκια εχεις περασει και τις απειλες που εχεις δεχθει και το φιμωμα του μπλοκ), οπως και το ΙΧΝΟΣ και το παλαιο μπλοκ ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ, τον ΚΟΚΚΙΝΟ ΟΥΡΑΝΟ και καποια αλλα πατριωτικα μπλοκ που δεν μπορω αυτη τη στιγμη να επαναφερω στη μνημη.

Η "αστοχη" φραση μου με την οποια σιγουρα και ΔΙΚΑΙΩΣ εξοργιστηκες "Δεν πειραζει θα συνηθισουν στην ιδεα μιας και τοσα χρονια ολοι αυτοι που συμμετεχουν στις εκλογικες διαδικασιες στρουθοκαμηλιζαν, τωρα εφτασε ο καιρος που η πουτσα εφτασε μια ιντσα απο τον κωλο τους μακρια να αρχιζουν να σκουζουν απο τρομο."
ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΤΑΝ στον συντακτη του κειμενου ουτε στο μπλοκ- ιστοσελιδα το οποιο ειχε αναρτησει την ειδηση, στοχευε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ στους ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ!

Βεβαια ετσι οπως ειχα συνταξει το μηνυμα και αισθανομουν οτι ημουν εγω ο "αποδεκτης" του μηνυματος, θα ειχα γραψει πολυ χειροτερα απο αυτα που δικαιως μου εψαλλες, να εισαι σιγουρος.
Ζητω και παλι συγγνωμη, το εκφραστικο μου λαθος το αναγνωριζω.

Διηνέκης είπε...

Χατζημ@λ@κ@, τό 'χεις παραχ#σ#ι...

Ανώνυμος είπε...

η πυλη των λεοντων ειναι ετσι μαυρισμενη απο χρονια..η ξευτιλα τους ομως να αφησουν να καει εστω και ενα χορταρακι απο την ιερη αυτη γη ειναι εξοργιστικη...

Ανώνυμος είπε...

Δεν μου χαλας τη μερα εχω συνηθισει στην αδιαλλαξια, ειναι νομος στην νοοτροπια του Ελληνα.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...